Жените се наслаждават на най-добър секс на 28 години

Мъжете трябва да изчакат още 5 г. за максимално удоволствие
29 май 2012 20:01,
74
Жените се наслаждават на най-добър секс на 28 години
Снимка: Reuters

Жените се наслаждават на най-задоволителен сексуален живот на 28-годишна възраст, докато мъжете трябва да изчакат още пет години, за да достигнат пика на удоволствието от секса, пише в. "Сън", позовавайки се на резултатите от проучване, направено от интернет компанията за секс играчки lovehoney.co.uk сред 1281 британци. 

Данните от анкетата показват още, че жените правят най-много секс на 25 години - осем години след първия си полов контакт. Мъжете, които губят девствеността си средно на 18-годишна възраст, са най-активни сексуално на 29 години. 

Резултатите от настоящото проучване противоречат на предишни изследвания, според които мъжете достигат сексуалния си пик на 18 години, а жените - на 30. 

Допитването разкрива също, че в днешно време се наблюдава изместване към по-ранен първи полов контакт. Хората на възраст 20, 30, 40 и 50 години са изгубили девствеността си средно на 17 години, докато при 60-годишните това се е случило на 18 години.

"Настоящото проучване разбива мита, че на жените им е необходимо по-дълго време, за открият тайните на добрия секс. Въпреки че тяхната полова система е много по-сложна от мъжката, представителките на нежния пол по-бързо разбират какво действа и какво не, за да се наслаждават на задоволителен сексуален живот", казва терапевтът Трейси Кокс.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
12
 
! Отговори
M преди 11 години
Те май всички изследвания от подобен род си противоречат много.....
26
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вятър. За мъжа след 22 години нещата стават повече или по-малко рутинни. За жените не зная, и на 15, и на 50 не са се оплаквали.
25
11
 
19
 
! Отговори
кифла преди 11 години
кой прави секс в днешно време бе
24
1
 
9
 
! Отговори
до 26 преди 11 години
Наистина силата на мисълта е велика сила. Но тя черпи енергия от вътрешната същност на човека. Ако там няма нищо - няма как да се задвижат турбините. А за деликатната тема 'секс' си трябва много 'материал' :) Ще да си купя албума - обожавам Диана Експрес :)
23
4
 
25
 
! Отговори
дедо преди 11 години
Как да ви кажем - докъм 75 беше добре. след 81-2, вече не беше същото каквото и да ви казват! А след 85- я стане я не стане. Но никой да не ви лъже, че след 90 има шанс! Тате казваше, че след 87 - край! :(
22
6
 
32
 
! Отговори
Цък преди 11 години
Искам само да ви кажа, скъп сайт и екип на днес.бг, че вие сте абсолютно най-най-най-застреляната медия в България. Не знам наистина дали съществува друго толкова неорганизирано, зле представящо се, поднасящо глупави и неточни новини издателство. Отвратен съм от вас и от начина, по който си печелите някакви потребители. Некадърници!
21
3
 
12
 
! Отговори
до стан преди 11 години
май просто ти не можеш да ги задоволиш братле...
20
1
 
5
 
! Отговори
до 20 от 16 преди 11 години
Ами не се занимаваме с нищо допълнително. Достатъчно ни е, че се усещаме и знаем какво искаме. И в същото време знаем как да го направим най-добре. Може би йогата е добро решение в някои случаи :)
19
9
 
3
 
! Отговори
Stan do 18 преди 11 години
Oпааа ето и първата фригидна , нали знаеш гузен негонен бяга.:)))
18
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Kakav e toq razbit mit, 4e na jenite im e neobhodimo pove4e vreme ? Tia vinagi sa bili pove4e v 4as otkolkoto nas ! P.s nie se 4udehme koi prozorec na u4ili6teto da s4upime, te ve4e misleha za drugi ne6ta !
17
2
 
15
 
! Отговори
На 16 преди 11 години
При нас беше същото-след 40-тата година. Една лична тайна-ние се занимавахме с йога, вечер след работа. Йогата дава невероятна гъвкавост на тялото и огромни възможности за разнообразие. Просто съвършенство! Кама Сутра не може да бъде ефективно без това владеене на тялото. Това е тайната на дългогодишният бряк на Стинг-йогата.Но в основата на всичко е нашата взаимна любов, привличане, разбирателство. Без това не може.Тук няма механика, а съпреживяване!
16
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе когато дойде,нали момичета ;)
15
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Винаги, когато има такава тема, се появява някой евнух, който обявява жените за фригидни , или, че ги искат само заради парите им. Чакам да се появят и ония с голямата си работа. Не могат да разберат тези мъже, че жените ги оценяват по много по-различни начини. По горния начин се чувстват мъжете, които искат да се поласкаят, че са такива, от привлекателна жена, за една нощ, например. Жената, която иска да прави само секс ще ви избира така, но тази, която ще иска да сте бащата на децата й-никога!
14
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако са го открили британските учени, зарежи ги. Ония английски кобили не стават за проучване на толкова деликатни неща.
13
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На 43 съм, жена. Но всяка година секса е все по-хубав и по-хубав. Докога - не знам, ще видим. Нека и мъжете да си признаят :)
12
3
 
42
 
! Отговори
От личен опит преди 11 години
Всичко зависи от това с кого правиш секс.
11
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак има празно пространство и за отвличане на вниманието се пише тази измишльотина. Всеки си има право да се наслаждава когато си иска от секса във всички периоди от жевота си, а не да му внушават, че е отклонение според тази *** статия, вероятно от някой ***, който не е правил секс.Никой няма право да прави обобщения за нещо толкова лично. И се радвам , че е така. Потвърждавам си тезата, че има много хора в науката, но много малко от тях са учени.
10
4
 
17
 
! Отговори
WASILISQNISEWROPA преди 11 години
DO 28 GI SARBI SAMO KATERICHKATA ......POSLE NAVSQKADE....
9
26
 
8
 
! Отговори
Гошо Пернишкия преди 11 години
Верно си е, минат ли 40 няма кой да ги пипне. ;)
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ех,забравих кога бях на 28

Спонсорирани публикации