Проститутка за пример

Мис Охайо сгафи с "Хубава жена" на конкурса Мис САЩ
Обновена: 6 юни 2012 15:20 | 5 юни 2012 14:46,
100
Проститутка за пример
Мис Охайо Одри Болт (първата вляво) Снимка: Reuters

Още преди Оливия Кълпо от Роуд Айлънд да стане Мис САЩ в неделя, вероятно беше ясно, че с короната няма да окичи главата на Мис Охайо.  23-годишната блондинка Одри Болт сътвори гаф по време на кръга с въпроси и отговори.

Красавицата трябваше да посочи филм, в който жена е представена по положителен начин. Одри повдигна вежди и избра... ролята на Джулия Робъртс в "Хубава жена". С широката си усмивка Одри явно не осъзна, че всъщност дава за пример за подражание проститутка, спасена от богат по-възрастен мъж.

"Във филма имаме прекрасна красива жена – Джулия Робъртс, на която й е трудно, но знаете ли какво? Тя стига до върха и не допуска никой да й се пречка по пътя", аргументира се блондинката.

Не за пръв път участничка в конкурса Мис САЩ показва пропуски в общата си култура.

Преди самата надпревара част от мераклийките за титлата участваха в препитване в телевизионно шоу, на което стана ясно, че много от тях не могат да посочат името на американския вицепрезидент.

От 11 запитани хубавици само 5 успяха да назоват Джо Байдън. Сред девойките с верен отговор е и победителката в конкурса Оливия Кълпо.

Още по темата

Кандидат-миските се запънаха и на въпрос за текста на популярната американска патриотична песен "America the Beautiful", която задължително се изучава в училище. На въпрос какъв цвят са вълните от житата в песента, само 3 от 7 девойки отговориха правилно – кехлибарени.

Останалите се опитаха да налучкат, като предположенията бяха от "бронзови" до "сиви". Една от красавиците дори попита дали може да се обади на приятел за помощ.

Участнички от предишни конкурси също са предизвиквали смях със свои отговори.

През 2007 г. участничката в конкурса Мис Тийн САЩ Лорън Кейтлин Ъптън от Южна Каролина беше запитана защо една пета от американците не могат да намерят страната си на картата.

"Лично аз смятам, че американците не могат да го направят, защото някои хора нямат карти", беше отговорът на момичето. Вместо да спре дотук, тийнейджърката продължи да плещи още по-големи безсмислици: "Вярвам, че нашето образование – в Южна Африка и Ирак, тук в САЩ трябва да помогне на Южна Африка и Ирак, и на азиатските страни да изградят нашето образование, за да подобрим бъдещето на нашите деца".

Странният несвързан отговор беше гледан над 50 милиона пъти в YouTube.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още по темата: гафМис Охайо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Nice :)
75
2
 
20
 
! Отговори
дърт преди 11 години
Филма си го биваше, жената / *** беше страхотна и не се изненадвам за симпатията. Не намирам никаква изцепка. Те в политиката влизат какви ли не порнозвезди та.., ай са.
74
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"*** за пример" - естествено казва се Мглн Кнв - първа политическа.
73
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Препоръчвам на тези момиченца да станат ***, за да се образоват общувайки с клиентите си. Все пак една успяла Мадам е винаги образована, много повече от кандидат проститутките. Това го казвам сериозно.
72
3
 
6
 
! Отговори
Om Ram преди 11 години
Хи-хи, 88,не разчитай много на лоялност от една ***, от старите навици човек трудно отвиква, нещо повече, често пъти се задълбочават - леката жена е леконравна в много отношения, не само в едно. Друг въпрос е че няма малки момиченца, които да мечтаят да станат ***, интересно е как социумът успява да застави някои от тях да станат такива.
71
0
 
0
 
! Отговори
до 82 преди 11 години
И кой мъж го казва това? :)
70
6
 
10
 
! Отговори
! преди 11 години
Тя просто е казала какво си мечтаят всички жени - да си хванат богат мъж, другото няма значение, дали са *** или обикновени к**ви - все тая. Но пък се сърдят, ако им кажем че са ***.
69
9
 
17
 
! Отговори
хи-хи преди 11 години
Е, ако миската е *** , какво бихте казали за девер ми, който казваше, че от *** ставала най-добрата жена защото се е наживяла. И то още преди 1989г.И внимавайте какво ще кажете защото той "не е случаен". Света е пълен с ***, страшното е, че повечето от тях стават началници.
68
2
 
22
 
! Отговори
ined преди 11 години
Всичките миски са си ***, само тарифите им са доста по-големи от нормалното.
67
9
 
2
 
! Отговори
@KL преди 11 години
и пак не разбирам какво толкова лшо е казала? съжалявам, но още не мога да асоциирам филма Хубава жена с ***, може би и не искам. явно филм Richard Gere, за да не е главната героиня ***, трябва само да изденси един танц с него и тва е, като в Shall We Dance (2004) :D
66
1
 
11
 
! Отговори
KL преди 11 години
хммм....да гледаш филма 100 пъти и да не разбереш, че Джулия Робъртс играеше *** :D Няма нужда от коментар!! made my day :)))
65
2
 
4
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
На мен ми прилича на Азис.....
64
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чета и се сещам за един бисер на хумориста Здравко Попов: "Тя беше хубава и глупава - какво повече може да се иска от една принцеса". С ръка на сърцето мога да заменя "принцеса" с "кандидатка за мис". Какво очаквате от момичета, за които всичко се върти само и единствено около външността? Мисля си, че и тукашните кандидатки не са много по-начетени. Има много момичета, красиви и умни, които, обаче, не се занимават с глупости и не ходят по пошли конкурси!
63
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
мъжете казват, че проститутките са противни, аз пък смятам, че мъжете, които ходят по *** са противни.
62
3
 
5
 
! Отговори
строскан преди 11 години
За бога, братя, не спасявайте проститу...., пардон, камериерки.
61
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей това е!Чета и нещото,което осъзнах от вашите коментари е кой е *** и кой е по-***!!!Не може един филм да има еднаква оценка и описание на героите,сюжета и прочие.Второ,за да участва в този конкурс,трябва ли да изгледа всички филми,които са взели "Оскар" или се водят шведьовър? Ако тя беше посочила за пример Пепеляшка или някоя друга приказна героиня,вероятно никой нямаше да я критикува.Примера за бедното момиче и богатия мъж я имаме от древни времена,дет се вика! Хубав ден!
60
2
 
5
 
! Отговори
пръдливо джудже преди 11 години
Ким нещо я няма,значи тук ще местя....
59
0
 
1
 
! Отговори
до 67 преди 11 години
да, *** на която й писва накрая и откача. писва й от мъже лицемери и от лицемерно общество, доста тъжна история
58
0
 
2
 
! Отговори
до 65 преди 11 години
Чарлиз Терон заслужава всеки оскар който взима, макар че мисля че в Snow White беше прекалено реалистична и плашеща, протагонистката в случая имаше доста слаба игра и това прави филма доста Монстър-овски. Като цяло един филм направен от 1 актриса, в случая определено не за пример. Всъщност доста слаб филм наистина, с актьорския състав сериозна грешка
57
1
 
5
 
! Отговори
до 61 преди 11 години
Антония, ти ли си, бе ?