Да облечеш бебето си в бърсалка

Нова мода - малчуганът почиства, докато си пълзи у дома
Обновена: 8 ное 2012 15:50 | 8 ное 2012 15:49,
51
Да облечеш бебето си в бърсалка
Бейби моп Снимка: Betterhanpants

Сензационно бебешко боди под формата на моп, с което бебетата могат да изчистят пода ви, докато се учат да пълзят, се появи на пазара. Предприемчив дизайнер е измислил уникален начин да накара децата да участват активно в домакинската работа: като ги превърне в почистващи машини.

Дизайнерът е комбинирал едно обикновено бебешко боди със специално прикачени моп ленти на ръцете и краката. Облечено в това, бебето освен да се учи да пълзи, може да почисти и целия под, пише „Дейли мейл“

Бебешкият моп струва скромните 40 долара и засега се предлага само в американски бебешки сайт. До тази генилана идея дизайнерът стига, когато вижда японска реклама на подобно нещо. В описанието на продукта на бебешкия сайт пише шеговито, че „този аутфит ще научи бебето ви още от ранна възраст на работа и на етични норми, освен това те ще се научат да не изпускат храна по пода."

Описанието продължава с това, че „бебето ще получи добра тренировка, ще изгаря енергия и ще тонизира мускулите си. А това води до дълъг и дълбок сън.“

„Вече сме продали около 100 такива бодита в рамките на само един месец от пускането на бейби мопа на пазара“, похвали се изобретателят на продукта Майк Паркър.

„Засега всички клиенти са доволни от закупения продукт, разбира се, има и такива, които се изказват негативно относно самата идея на продукта“, признава той.

Да облечеш бебето си в бърсалка
Бейби моп Снимка: Betterhanpants
Моп лентата е направена от специален микрофибър материал, който е прикрепен директно към дрехата на бебето.

„Идеята дойде от една японска реклама за подобен продукт, но тя беше част от някакво състезание за смешни изобретения и всъщност никога не се е продавало там. Но смятам, че това е реална сделка, става въпрос за реален продукт, който много се продава“, казва Майк Паркър.

„Получихме много писма, в които ни поздравяват за интересната идея. Немалко жени ни молят да измислим и вариант за върастни, та когато мъжете им се връщат пияни от някоя кръчма, да могат да пълзят вкъщи, докато успеят да се покатерят на леглото“, разказва той.

„Много ми харесват! Всичките ми деца ги носят и към края на деня подът ми блести от чистота. Само петната не се махат, тъй като бърсалките не са мокри. Но пък си мислех дали да не експериментирам и да напръскам децата с вода, докато пълзят. Това може да помогне“, разказва въодушевена майка, която си купила няколко бодита.

„Нямам търпение да получа поръчания бебй моп! Аз имам големи дървени подове, но имам проблеми с кръста и не мога да се навеждам. Затова едно облекло за бебето ще ми свърши страхотна работа“, заканва се друга майка на детето си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: домакинска работабебе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Нова мода - малчуганът почиства, докато си пълзи у дома"-По-голяма глупост не бях чел!Сега някой маже да направи фирма за гледане на бебета и почистване едновременно!!
23
5
 
13
 
! Отговори
Майка с дете преди 11 години
До ÖТи май не разбираш, че това е шега, не е сериозно... Ама нали трябва все да сме негативни. Кой от прочелите, имащ дете, гледайки го как пълзи, не е казвал на шега "ще му сложа един *** да изчисти поне"???
22
5
 
18
 
! Отговори
Ö преди 11 години
Идеята си е кретенска, защото никой нормален, или поне малко отговорен родител, няма да са си пусне бебето да му бърше пода и да *** мръсотии! Съвсем са изперкали тея!
21
0
 
9
 
! Отговори
До 22 преди 11 години
Като се напият да не се въргалят безполезно по пода :)
20
3
 
9
 
! Отговори
Праистория преди 11 години
До Петьо ГруботоТова е, я се връщай назад във времето, когато мъжете са ходили по нивите, а жените им по цял ден са готвили, чистили и са чакали, ако някъде сбъркат, мъжа им да ги ошамари....... :))) Петьо, ошамари се да не дойда аз да те ошамаря :)))))
19
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И за татковците да направят размер.
18
2
 
24
 
! Отговори
Ме4о преди 11 години
А уж германците нямали чувство за хумор! От край време се кикотя на нещата в днес.бг, ама като чета темерутските коментари отдолу (свързани с комунисти, гадни американци, опасност от зарази и пр.) се чудя: "Ей, хора, вие някога засмивате ли се? Ухилването при нещастието на съседа ви, шефа ви или някой успял, не се брои!"
17
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
но трябва да измислят и някакво декоративно басеинче, в което да си мокри парцала.
16
1
 
24
 
! Отговори
хихихихихи преди 11 години
Коментарите къртят
15
2
 
40
 
! Отговори
dabe преди 11 години
и направо като седне да си почива може да си хапва от *** натрупани по мопа и така отпада и нуждата от хранене
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Ме4охаахахахахаххахахахахаахаха
13
5
 
43
 
! Отговори
ined преди 11 години
Американците и бебешкия труд ли почнаха вече да експлоатират?
12
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бебенцето на снимката е много сладко.Ей, и в тая тема не можахте да не намесите гадните комунисти. За ланшния сняг да пишат, пак гадни комунисти ще ви се привидят.
11
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да бе, а след като е "избърсало" колкото бебето поиска, и където реши, и като седне на "избърсаното", и като си лапне ръчичките, които първо са пляскали върху мръсното ...Това само американец може да го измисли.Споко, в ЕС тази бърсалка ще я забранят, под предлог че бебето може да откъсне нишките и да ги глътне.
10
12
 
32
 
! Отговори
идея преди 11 години
Заглавието трябваше да е " направи бебето си ***" ! поредната простотия на мързеливите американци, които вместо да плащат на камериерки ще използват децата си за да им чистят ! Но това, че ще *** хилядите бактерии, които събира барсалката под него, не ги интересува !
9
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Петьо- ,а ти не можеш ли да избършеш пода?Или и ти си мързелив и глезен?
8
17
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Защо не съм изненадан, че червен сайт като тоя може да се захласва по подобни безумия. Мързелът е бил от край време основно човешко право на комунистите! Ей, гади ми се от вас!!!
7
3
 
8
 
! Отговори
Monica преди 11 години
Хахахах практично... :D
6
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аххахахах някой хора си нямат работа и се занимават с *** измишльотини, ттцтцтцттц
5
2
 
19
 
! Отговори
до 123, хм преди 11 години
и при мъжете, сега половете са равнопоставени - жените също ходят на работа, а мъжете също чистят