Да облечеш бебето си в бърсалка

Нова мода - малчуганът почиства, докато си пълзи у дома
Обновена: 8 ное 2012 15:50 | 8 ное 2012 15:49,
51
Да облечеш бебето си в бърсалка
Бейби моп Снимка: Betterhanpants

Сензационно бебешко боди под формата на моп, с което бебетата могат да изчистят пода ви, докато се учат да пълзят, се появи на пазара. Предприемчив дизайнер е измислил уникален начин да накара децата да участват активно в домакинската работа: като ги превърне в почистващи машини.

Дизайнерът е комбинирал едно обикновено бебешко боди със специално прикачени моп ленти на ръцете и краката. Облечено в това, бебето освен да се учи да пълзи, може да почисти и целия под, пише „Дейли мейл“

Бебешкият моп струва скромните 40 долара и засега се предлага само в американски бебешки сайт. До тази генилана идея дизайнерът стига, когато вижда японска реклама на подобно нещо. В описанието на продукта на бебешкия сайт пише шеговито, че „този аутфит ще научи бебето ви още от ранна възраст на работа и на етични норми, освен това те ще се научат да не изпускат храна по пода."

Описанието продължава с това, че „бебето ще получи добра тренировка, ще изгаря енергия и ще тонизира мускулите си. А това води до дълъг и дълбок сън.“

„Вече сме продали около 100 такива бодита в рамките на само един месец от пускането на бейби мопа на пазара“, похвали се изобретателят на продукта Майк Паркър.

„Засега всички клиенти са доволни от закупения продукт, разбира се, има и такива, които се изказват негативно относно самата идея на продукта“, признава той.

Да облечеш бебето си в бърсалка
Бейби моп Снимка: Betterhanpants
Моп лентата е направена от специален микрофибър материал, който е прикрепен директно към дрехата на бебето.

„Идеята дойде от една японска реклама за подобен продукт, но тя беше част от някакво състезание за смешни изобретения и всъщност никога не се е продавало там. Но смятам, че това е реална сделка, става въпрос за реален продукт, който много се продава“, казва Майк Паркър.

„Получихме много писма, в които ни поздравяват за интересната идея. Немалко жени ни молят да измислим и вариант за върастни, та когато мъжете им се връщат пияни от някоя кръчма, да могат да пълзят вкъщи, докато успеят да се покатерят на леглото“, разказва той.

„Много ми харесват! Всичките ми деца ги носят и към края на деня подът ми блести от чистота. Само петната не се махат, тъй като бърсалките не са мокри. Но пък си мислех дали да не експериментирам и да напръскам децата с вода, докато пълзят. Това може да помогне“, разказва въодушевена майка, която си купила няколко бодита.

„Нямам търпение да получа поръчания бебй моп! Аз имам големи дървени подове, но имам проблеми с кръста и не мога да се навеждам. Затова едно облекло за бебето ще ми свърши страхотна работа“, заканва се друга майка на детето си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: домакинска работабебе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ооо значи още като се роди да си изкарва хляба с работа в къщи без дори да подозира, оригинално ;0)))
43
3
 
6
 
! Отговори
мариа преди 11 години
Това ми се струва доста глупаво -да видиш едно сладко мъниче полепнало с топки прах ,косми и нечистотии....А хигиената?Не,не определено няма нищо забавно,нито практично в това.
42
1
 
6
 
! Отговори
zzz преди 11 години
Възможно ли е тук никой да няма чувство за хумор?Никакво?Някой поне?
41
0
 
14
 
! Отговори
Хигия преди 11 години
Още по-хигиенично е да му закачите едно гребло и да го пуснете в градината.
40
0
 
7
 
! Отговори
някой си преди 11 години
обзалагам се че тоя "изобретател" има Габровска жилка най малко :DS
39
0
 
14
 
! Отговори
stoqn преди 11 години
А какво става с натрупалият се прах по ''ресничките'' бебето ли го вдишва когато майка му се загледа в сериала по телевизията ... или то този прах може да не е вреден за малките деца ?!?!
38
5
 
7
 
! Отговори
ее, най-после преди 11 години
Толкова съм си мечтала за такива дрехи, когато малкия ми син беше бебе. Колко съм мислила как да му закрепя по дрешките някакви допълнителни парцали, че да не се цапат дрехите и да не се късат, но на ръка е грубо и неудобно. Не се възмущавайте, хора: 1.Този вид парцали са забавни за децата, много си играят с тях. 2.Мекички са и на децата коленцата им няма д са сини. 3. няма д асе протрият и скъсат толкова бързо като памъчните дрешки например. 4.Не е казано,че САМО по този начин ще се чисти пода.
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мозъка ми досега не е намерил връзката между бебе и ***, но те дизайнерите докато си нямат друга работа, такива неща създават.
36
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По-глупаво не може и да бъде.
35
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
- Жена виж го нащо, какво е мърляво. Ще го къпем ли или ще си направим ново ?
34
3
 
2
 
! Отговори
Мода е преди 11 години
Пролетариата отново е на мода. Ако искате пода да блести правете повече деца.
33
0
 
20
 
! Отговори
ИноВаТор преди 11 години
Очаквам скоро проходилки произвеждащи ток,а памперси био гориво.
32
1
 
18
 
! Отговори
legaladvice преди 11 години
Еми, не е чак толкова зле идеята. Има бебета, които се приплъзгват само чрез лакти и ефектът е същият, но с нормални дрехи, които така или иначе на края на деня (или по-рано) отиват в пералнята :)) Има ги и с наколенки!!
31
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мисля ,че дори си е подсадимо !
30
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разбира се, че е практично! И възмутените майки да пийнат три пъти вода и да хвърлят сол през рамо.... Вашите деца не пълзят ли по пода у дома или у вас е по-чисто, отколкото в Америка? Прочетох новината в края на работния ден и я препратих на всички колеги, защото осмисли деня ми и ме накара да си мечтая как един ден евентуално детето ми хем ще си играе, хем ще позабърсва. Не било практично друг път-брилянтна идея. Жалко, че повечето тук не сме толкова изобретателни!
29
0
 
17
 
! Отговори
зара преди 11 години
Това е по-скоро направено с комерсиална цел, отколкото с пратичност ;-)
28
0
 
3
 
! Отговори
az преди 11 години
До тихата_стъпкаПлачевното, е че там даже имат закони забраняващи кръщаване на децата с имена на авточасти като " клапан чудо"
27
1
 
30
 
! Отговори
Никол преди 11 години
Вържете му на дупето и една прахосмукачка. Ще бъде много по-ефективно.
26
3
 
19
 
! Отговори
Bubbles преди 11 години
И като налапа тия конци пълни с всякакви мръсотии, к'во пра'им?Тия у ред ли са изобщо?
25
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Америка тая идея е близко до безумие.Къщите им за разлика от европейските нямат антре или коридор, а ходенето с обувките си е нещо нормално.Направо не ми се мисли кви мръстотии ще попаднат по тези деца.