10-те най-красиви позакръглени изкусителки

Лейди Гага, Мила Кунис и Ким Кардашиян попадат в класацията на "Фигаро"
Обновена: 13 ное 2012 18:09 | 13 ное 2012 15:43,
64

На първо място е Лейди Гага, наддала десетина килограма. Нейният призив към онези девойки, които се разстройват, че не влизат в дрехи с номер 0, е, че не те са грозни, а обществото, което ги кара да се чувстват така. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

 

В последно време в САЩ се налага нова тенденция сред знаменитостите - леко позакръглените форми при ВИП персоните от женски пол, вместо изпосталялото телосложение. Тези ВИП момичета са известни като свръхнормалните момичета. В тази категория френският вестник "Фигаро" класира 10 американски ВИП красавици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
chichkovci преди 11 години
На мен пък ми писна от експертното мнение на българските льольовци, които жена са "сваляли" когато някоя по-отегчена ги е забърсала. Как пък по улиците все има след коя жена да се обърнеш, пък това което наричаме "поддържан мъж" в най-добрия случай е някой то майната си дошъл да си търси щастието, който зоба пилешко и става в 5 да ходи на фитнес, прилича на теле и се държи по същия начин. Тия дето само 49 килограмови праскат сигурно са като бате Пит га беше млад, не се съмнявам.
53
1
 
0
 
! Отговори
а преди 11 години
аз съм 1.70 и тежа 48 кг... и се намирам за окдаже малко наддадох, но това е защото ям денонощно :(мразя диетиа тия мацки си изглеждат ок.. :)
52
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дебели тетки, айде радвайте се и за вас има комплимент днес :)))))Само не обиждайте слабите и красивите, с нищо не са виновни за гена ви, мързела и лакомията!Харесвайте си се такива, но не обиждайте по-добре оформенте и изглеждащи тела с анорексични! ИМА ХОРА ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС КОИТО ПОЛАГАТ МНОГО УСИЛИЯ ВЪВ ФИТНЕСА НО НЕ ГЛАДУВАТ И НЕ СА БОЛНИ КАКТО ГИ НАРИЧАТЕ! Не забравяйте, че килограмите ви превръщат в по-възрастни!
51
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво заначи закръглени?? Да не са ти изхвъркнарли кокалите ли?? Тези тук са си съвсем нормални.
50
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лейди Гарга и изкусителка?!?!?!Може в Джурасик парк.
49
0
 
13
 
! Отговори
МОКО преди 11 години
Вижте какво, килограмите НЯМАТ толкова значение. Има значение пропорцията и излъчването. Ако е късокрака, без талия и без врат, ако се смее грубо и гръмогласно, ако ще и 50 кила да е на 170 см., я неща! ВАЖНОТО Е ДА СИ СЪРАЗМЕРЕН. Килограмите могат да се контролират, но ако си я нямаш добрата кройка, нищо не можеш да направиш, освен да се сърдиш на кофти ген.
48
0
 
10
 
! Отговори
Стършел преди 11 години
При 170 см. да тежиш 55 кг., това направо си е слаб и не може да има нищо закръглено. И тая Лана Дел Рей се е изказала.....
47
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да е еблива а килата немат значение
46
0
 
11
 
! Отговори
До 38 преди 11 години
Дали просто ехидно провокираш,или откровено вярваш в тези 49 кг.....ти си оставаш обикновен ***.Представите ти за секс,сексапилност,форми,прелести...и най накрая красота, са на ниво едноклетъчни микроорганизми!
45
5
 
5
 
! Отговори
Камелия: преди 11 години
"Гнусният, пошъл български народ.." Чухте ли я тая измекярка? Май нещо много взе да си позволява..
44
8
 
11
 
! Отговори
до 40 преди 11 години
" Има и много по-пищни, които спортуват редовно..." - айде, дебеланите, не се увличайте толкова във фантазиите си. на стадиона, където тичам и във фитнеса нема нито една пищна спортуваща. дебело и стегнато е много по-голяма рядкост от слабо и отпуснато. жестоката истоина е че ако ядете като ***, то и ще изглеждате като такава.
43
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да живеят закръглените сладурани! Долу откачените анорексички!
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ето ви малко смешки за подобряване на настроениетоjabog.blog.bg/
41
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ей алооооооооооо,къде тука е Фидосова????????????
40
3
 
25
 
! Отговори
Пламен преди 11 години
Малиии , тия хубавици бих ги клатил като мечка - дрен
39
19
 
6
 
! Отговори
Човекът Долар преди 11 години
Аз работя на Wall Street и имам перфектна фигура благодарение на активно спортуване и финансова обиспиченост.Sent from my iOffice
38
24
 
12
 
! Отговори
asa преди 11 години
Всичко освен мускули ,кости и кожа е излишно.Хем е грозно хем е безсмислено да носиш някви тлъстини които не участват в активното ти тегло.Това се отнася и за двата пола.
37
0
 
18
 
! Отговори
студенти - хамали преди 11 години
Кимииииииии, музо наша, откога те чакаме да поработим!!!
36
4
 
51
 
! Отговори
yara преди 11 години
Подобни спорове най ги обичам.... Има десетки слаби жени, които не само, че не изглеждат добре, ами обикновено са отпуснати, защото не спортуват и тъпчат само ***, защото природата ги е ощастливила с добър метаболизъм. Има и много по-пищни, които спортуват редовно и се хранят здравословно, и не се тъпчат с ***. Важното е едно тяло да е хармонично и стегнато, а не да е кльощаво. А показаните на снимката са далеч от понятието дебели. Поживейте в Америка малко да видите какво значи дебело
35
5
 
21
 
! Отговори
Анонимка преди 11 години
До 33 - С доста погрешна представа си останал, мойто момче. Ама айде, бягай - ходи си с анорексичките, та това жени ли са!? И не, лично аз не съм от този тип жени, както ти умело нарече "ДЕБЕЛИ", но все пак изразявам мнение. Ако имаш проблем, доказва колко жалък си всъщност. В държава ни, за съжаление, е пълно с такива като теб. ;)