Какво се случва в спалнята на ...

Те имат различен опит в секса и не се страхуват да го споделят
Обновена: 3 дек 2012 12:10 | 3 дек 2012 12:10,
5
Какво се случва в спалнята на ...
Преди три години Тейлър Момсен избра вибраторите пред мъжете. Какво ли мисли сега? Снимка: FHM

В началото на 90-те години на миналия век Мадона поведе сексуална революция. Тя говореше открито за това, какво се случва между чаршафите, парадираше със своята сексуалност и твърдеше, че „мастурбация" не е е лоша дума.

Нейният аналог през 21-ви век е Лейди Гага. Тя не обича табутата и затова често може да бъде чута да разказва за любовния си живот. В началото на кариерата си успя да обезкуражи доста мъже, споделяйки, че сексът отнема креативността ѝ и винаги се чувства самотна. Но ето че след появата на актьора Тейлър Кини Гага се вдъхнови и започна да си играе на вампир в леглото.

Мадона, Дженифър Лопес, Шарън Стоун, Деми Мур и Хали Бери си намериха млади мъже и спряха да се хвалят със сексуалния си живот. То се подразбира, че трябва да е вълнуващ, защото тези лъвчета кипят от енергия и желание да впечатляват звездните си „каки".

По-младото поколение, в което влизат Джъстин Бийбър, Майли Сайръс, Тейлър Момсен и т.н., има друга представа за секса.

Каква е тя, научете в галерията на Tialoto.bg, както и кои други звезди са се изказали без свян за сексуалните си предпочитания и опит.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
!!!! преди 11 години
Защо двете биват сравнявани !!! Двете са различни по много неща , не мисля ,че Гага копира Мадона . Харесвам и двете , но Гага ми е фаворит , защото е естествена , има страхотен глас и е много топла с публиката . Носила е един цвят яке като Мадона и хайде копирала я е . Как намират някакви прилики между клиповете , не знам що за измислица са това .
3
5
 
6
 
! Отговори
Хаха преди 11 години
До Анонимен само ти казвам ,че грешиш! Личи си ,че не си фен на Мадона по това ,което говориш. Аз съм фен и на Гага и на Мадона и мога да ти кажа ,че Гага изглежда много по -добре от Мадона когато е била на 26. Без да съм расист искам да кажа ,че когато Мадж беше на 26 приличаше на ***. Ходих на концерта и на Мадона и ходих и на концерта на Гага тук и в New York още докато траеше предходното турне на ии мога да ти кажа ,че Мадона е един динозавър ,а Гага има стегнато и красиво тяло.
2
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Нейният аналог през 21-ви век е Лейди Гага"---С тази разлика, че Мадона на 54 изглежда по-добре отколкото Лейди Гага на 26... (без да съм някакъв "фен" на Мадона - не й харесвам музиката, но въпреки това й правя евала)
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Все шатливи *** !!!