Дупка, дупка, ама е на Бахамите и струва пари!

За да си я имате, трябва да броите $24 млн.
6 фев 2013 16:03,
26
Дупка, дупка, ама е на Бахамите и струва пари!
Снимка: Facebook

На Бахамите продават дупка в земята за 24 милиона долара

Дупките в земята обикновено не са желан обект на пазара на недвижима собственост. Заливът Блу хоул бей на Бахамските острови обаче със своята главна забележителност - Синята дупка на Дийн, се продава за 24 милиона долара, съобщи Нюзру, цитиран от БТА.

Продавачът на залива отбелязва, че това място трудно може да бъде открито на туристическата карта, тук не кацат самолети от Америка и Европа, почти няма хотели и игрища за голф, но то наистина си струва поисканата сума.

Тук човек може да се спусне в най-дълбоката морска пещера в света.

Синята дупка на Дийн е едно от естествените природни чудеса на света. Тя е най-дълбоката синя дупка на планетата с дъно, разположено на 203 метра дълбочина. А това прави мястото истинска Мека за гмуркачите, твърди сайтът Curbed.

Заедно със Синята дупка на Дийн се продава участък земя с белоснежен плаж с площ от 728,434 кв. метра. На него може да бъде изграден елитен курорт.

В САЩ пък се продава остров с формата на сърце. Частни острови не се предлагат всеки ден на пазара.

Още по-рядко човек може да се сдобие с дом, проектиран от гениалния архитект - новатор Франк Лойд Райт. Обектът, който се предлага в САЩ, позволява да се получат и двете неща наведнъж, твърди сайтът Prian.ru.

Къщата с три спални, дело на архитекта, се намира недалеч от Манхатън и е с жилищна площ от 464 кв. метра. Изградена е през 50-те години на миналия век за инженер Ахмед Чахруди.

В дома има шест камини, площадка за кацане и излитане на хеликоптери, къща за гости. Най-интересната особеност обаче е, че е разположена на остров Петра, който е с формата на сърце. А цената е "само" 20 милиона долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: дупкапродажбаБахами
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
dsa преди 11 години
До asdDean's Blue Hole is the world's deepest known blue hole with seawater.[1] It plunges 202 metres (663 ft) in a bay west of Clarence Town on Long Island, Bahamas.vij kakvo si pishe ;) neshto ti ne si prochel kato horata
22
0
 
1
 
! Отговори
asd преди 11 години
"The maximum depth of most other known blue holes and sinkholes is 110 metres (360 ft), which makes the 202 metres (663 ft) depth of Dean's Blue Hole quite exceptional." "Тя е най-дълбоката синя дупка на планетата с дъно, разположено на 203 метра дълбочина." Я пак или нещо сте се спиртосали като пишете? Проверете преди да дрънкате глупости днесаджии.(коментара ще бъде истрит след секунди що ли си правя труда да пиша изобщо)
21
0
 
11
 
! Отговори
В преди 11 години
На моята улица дупки колкото щеш,защо ми е да се охарчвам с 24млн. за тая...е вярно,че е синя,но...
20
1
 
12
 
! Отговори
до комуниста преди 11 години
Защо си мислите,че сте богопомазани и сте орисани да ни крадете за вечни времена.Преди "преврата" който сами си спретнахте убивахте без съд и присъда.След това в псевдодемокрацията дооглозгахте народа финансово,в резултат на което много хора измряха от болести,предизвикани от недохранване и неадекватно лечение.Комунистите са най антинародната бандитска партия.
19
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е И ????Колко сте прости
18
0
 
11
 
! Отговори
Емил Боев преди 11 години
-Преди милион години в залива на Флорида цопнал метеорит и вдигнал огромна вълна. Ако беше паднал в Швейцария, на мястото на Алпите щеше да има голяма дупка. Представяте ли си, приятелю?-каза Бенато, който беше болен на тема катаклизми и катастрофи.-Представям си, да. Но швейцарците щяха да скубят туристите и с помощта на дупка, каквито са ловки-отговорих аз.
17
0
 
1
 
! Отговори
Николай преди 11 години
youtube/watch?v=uQITWbAaDx0
16
1
 
7
 
! Отговори
с. преди 11 години
Иначе схемата е ясна!Разкошният плаж ще бъде застроен!Пещерата ще стане скъпа туристическа дестинация и това прекрасно кътче ще бъде тотално съсипано от тълпите прости комплексирани парвенюта!24 милиона се плащат само с подобна цел!Едва ли някой ще даде толкова пари само за да се плацика там!Жалко....
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
най-хубавото е, че на острова няма да има нашенски ромбригради за джелезо и кражби
14
3
 
36
 
! Отговори
darcas преди 11 години
Тая дупка прилича на българската икономика, но е по-красива
13
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не земята принадлежи на хората, а хората принадлежат на Земята. Ние сме временно тук, за съвсем мъничко, дори народи, държави, цивилизации са за съвсем кратко за нейните времеви мащаби. Смешно и безкрайно егоистично е някой да наброи хартийки на някого и да огради едно чудо на природата само за него си. Сякаш щастието е истинско само, когато е споделено с другите.
12
2
 
6
 
! Отговори
с.до комуниста преди 11 години
Правописната грешка е факт,но това не променя факта,че човека е прав!Още през 1989-та трябваше да се приключи с вас точно както се случи с оня *** Чаушеску!
11
5
 
6
 
! Отговори
Умерен комунист! преди 11 години
Явно някой демократ-родител е "манипОлирал" и дипломата ти!
10
12
 
11
 
! Отговори
концлагерист преди 11 години
Къде се намира,дайте координати.Ще съберем парите и натикаме всички комунисти от БГ за да си отдъхнем от кражбите и маниполациите им.
9
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Във Варна има много дупки и съм сигурен че ще си намеря някоя на по-добра цена! И не се знае дали варненската няма да е по-дълбока!
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Виждам, че от днес бг 4 млн USD за нищо ги нямат :)
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИзбеГалевите биха я лапнали като топъл хляб.
6
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма ли още снимки в Тялото бг :)
5
4
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Goliama novina !Raztreperah se ot valnenie, ne si namiram miasto !!!Po dobre vzemete primer ot BIVOL i predlagaite na chitetaelite istinski *** !Za imoti - skapi i evtini, dobri i loshi si iama site-ove!
4
4
 
1
 
! Отговори
Нико преди 11 години
dailymotion/video/xpq6es_base-jumping-at-dean-s-blue-hole_sport?search_algo=2#.URJmXfIRywdСкандал!