Мег Райън показва имението си, заобиколено от вода

Филмовата звезда доказва, че блясъкът на Холивуд може да изглежда и практично
Обновена: 19 мар 2013 09:37 | 19 мар 2013 09:37,
12
Мег Райън показва имението си, заобиколено от вода
Снимка: сп. ELLE DECOR

С разрошената си руса коса, с игривия си син поглед и с широката си сладка усмивка Мег Райън е неподправена персона от големия екран, която може да разтопи и айсберг. Домът на холивудската актриса излъчва същия този чар и непринуденост, с които тя самата ни е запленила чрез филмите си.

Преди няколко години Мег започва да си търси ново убежище, където да прекарва времето си с двете си деца. Родената в Кънектикът актриса се насочва към плажните имоти по протежение на северната част на Атлантическия океан. "Светлината в тази част на страната е най-красива", казва тя.

Когато вижда имота с огромното лозе на остров Мартас Винярд, Райън се влюбва в големия кедър пред къщата и купува 7-акровото имение.

(Мартас Винярд е остров на 6 км южно от Кейп Код в щата Масачузетс, САЩ. Популярен морски курорт, в който стандартът на живот е значителното по-висок от средния за страната).

Имотът е разположен на малък хълм, заобиколен от вода. Слънцето изгрява над плитък залив от едната страна на къщата и залязва над пристанището, от другата.

Къщата е построена преди повече от едно десетилетие и е в английски стил. Мег решава да я реновира с помощта на архитектката Марша Ръсел.

С нейна помощ Мег създава поредица от уютни кътове в този дом, включително къта за закуска, компютърната зала, както и стаята за игри на децата.

Първоначалният декор на къщата е тъмен и мрачен, с кафеникави стени и червен таван. Мег решава да пребоядиса всичко в няколко различни нюанса на бялото и екрюто.

Философията за създаването на интериора на дома на Мег, в който тя живее от три години, е била той да изглежда опростен, чист, мек, удобен и приветлив. Тя определено е успяла да го постигне.

Вижте снимките от дома на Мег Райън за списание ELLE Decor в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: интериордоммег райън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
КРАСИВО преди 11 години
ИЗКЛЮЧИТЕЛНА КЪЩА! НАПЪЛНО В МОДНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ПОЛЪХ ОТ МИНАЛОТО С ИЗЧИСТЕНИ ЛИНИИ И ЦВЕТОВЕ БЛИЗКИ ДО ПРИРОДАТА! СУПЕР ЛЕК СЕЛСКИ ИЛИ МОЖЕ БИ ПРОВАНСАЛСКИ СТИЛ С НЕНАТРАПЧИВ И КИЧОЗЕН ДИЗАЙН! ОЧАРОВАЕЛНО НЯКАК ИСТИНСКО И ПРОСТИЧКО,НО МНОГО ЧАРОВНО ОБЗАВЕЖДАНЕ!
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много е симпатична, но да беше предоставила преустройството на къщата си на някой италиански дизайнер...
8
0
 
16
 
! Отговори
Бени преди 11 години
Толкова е сладка и нежна тази Мег Райън! Изглежда много позитивна и добричка. много я харесвам като актриса! Желая и' успех и щастие!
7
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голяма сладуранка. :)
6
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хубава къщичка има Мег Райън. Каквото и да си разправяме, това все пак зависи и от нея, дори къщата да я е аранжирал някой дизайнер. Та така - жената има не само възможности, но и добър вкус.
5
4
 
3
 
! Отговори
до 3 преди 11 години
Хонорарите за участие са им доста високи, те се разпределят по същите механизми, по които и нашите политици получават пари. Не ни е съвсем ясно как става това.
4
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много чаровна и лъчезарна усмивка има тази жена.Истинско удоволствие е да я наблюдаваш.А до Номер1-Ти си щастливец.
3
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На тази жена някой оспорва ли начина по който си е изкарала парите ? Ще си купува каквото си иска, а не като нашите политици и мутри (или 2 в 1 )... Избираме ги за да си оправят положението.
2
11
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Тези звезди като деца са живели сигурно различен живот, без толкова пари, но може би не по-лош. Сега децата им ще са като атрибути в тези къщи, които са аранжирани не за живеене.
1
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еха когато бях на този остров на студентска бригада работех като градинар и обслужвах съседните къщи. Имах и честта да я видя на живо няколко пъти. Води се като доста скромна и приятна жена. Всичко хубаво и желая :)