Катрин сияеща на първата публична поява след раждането

Нямаше белези за безсънни нощи при появата на херцогинята на Кембридж
13 сеп 2013 13:33, Елка Василева
2
Катрин сияеща на първата публична поява след раждането
Катрин сияе след раждането на сина й Джордж. Снимка: Ройтерс

В първата вечер без новородения им син принц Джордж херцозите на Кембридж преминаха по червения килим за наградите Tusk Conservation, присъждани от асоциацията за защита на дивите животни Tusk Trust, съобщи в. "Дейли експрес".

Макар и отделена от бебето си, родителската двойка сияеше на наградната церемония, на която се отдава почит към индивиди, борещи се за спасяването на застрашените видове животни в Африка.

Като патрон на асоциацията принц Уилям връчи две награди, говори вдъхновено за необходимостта да се полагат повече усилия за съхраняването на африканските застрашени видове и сподели, че със съпругата му имат свое собствено "бебе лъв".

31-годишната херцогиня на Кембридж Катрин не се е появявала на публично място от изписването й от лондонската болницата "Сейнт Мери" на 23 юли тази година след раждането на принц Джордж, освен когато през септември придружи съпруга си на официално събитие в Уелс.

Кралските наблюдатели предричаха, че тя ще прекара по-голямата част от есента извън светлините на прожекторите и ще страни от публични изяви, за да посвети изцяло на сина си. С появата си обаче херцогинята на Кембридж дава знак, че по-скоро от очакваното ще се опита да намери баланса между майчинството и кралските задължения.

Никакви видими белези за излишно тегло и безсънни нощи не личаха при появата на Катрин на церемонията за наградите Tusk Conservation. Херцогинята на Кембридж смая присъстващите със сияйния си вид, облечена в дълга до земята сребристосива рокля с пайети и ниска талия, дело на Джени Пакам, съчетана със сандали на платформа в цвят шампанско на Джими Чу. Видът й бе допълнен от опушен грим и изящни бижута, сред които годежният й пръстен. Принц Уилям изглеждаше не по-малко изискан в елегантния си смокинг.

Говорейки на събитието, херцогът на Кембридж заяви: "За нас с Катрин е истинско удоволствие да бъдем тук тази вечер в подкрепа на кауза, която никога не е била по-скъпа на сърцата ни, отколкото сега. Както знаете, наскоро станахме родители – на бебе, чийто глас е сравним с ръмженето на лъв. Това всъщност е първата ни вечер без него, така че молим да ни извините, ако ни видите да хвърляме скришни погледи към мобилните телефони, за да проверим дали всичко е наред у дома".

"Подобно на всички наскоро станали родители мислите ни неизбежно са насочени към света, в който нашето дете ще живее. Не можем да си представим, че родените през последните няколко месеца деца ще израснат в свят, в чиято естествена среда повече няма да има носорози. Съществува реална опасност нашите деца никога да не усетят магията от срещата с носорог. Същото се отнася и за нашия малък Джордж, когото с Катрин при първа възможност искаме да запознаем с Източна Африка - място, което и двамата познаваме и обичаме", допълни херцогът на Кембридж.

Принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин бяха настанени на главната маса заедно с президента на Габон Али Бонго Ондимба и съпругата му Силвия.

Сред присъстващите на тържествената вечер бяха телевизионните водещи Бен Фогъл и Кейт Силвъртън. Китаристът на "Ролинг стоунс" Рони Ууд наруши кралския протокол, пристигайки пет минути след херцозите на Кембридж.
 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
6
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
защо не помагат на бежанците вбългария българите не са ли изчезващ видда си ги вземат в англия да им берат ягодите
1
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
на фона на факта,че всеки ден деца умират от глад и болести,точно в така обичаната от тях Африка, това че се обсъжда срещата на децата с носорозите, е повече от патетично...