Леонардо Ди Каприо си продава вилата в Малибу

Намалил първоначалната ценас цели $4 милиона
7
Леонардо Ди Каприо си продава вилата в Малибу
Снимка: smartologie.com

Най-известният "ловец" на супермодели в света - Леонардо Ди Каприо, вече няма намерение да води гаджетата си в Малибу, тъй като е обявил вилата си на плажа за продан. Първоначално Лео искаше за примамливия имот цели 23 милиона щатски долара, но заради рецесията в САЩ е смъкнал цената с 4 милиона и сега е готов да я продаде за 18,9 млн. долара.

Доскорошната лятната резиденция на холивудския актьор разполага със 7 бани, 7 спални, 2 кухни, фитнес зала и чудесната гледка към океана.

38-годишният Лео купи имота през 2002 г. за 6 милиона щатски долара. През май миналата година, той започна да отдава вилата под наем за 75 хиляди долара на месец.

В същото време звездата вече няколко лета подред прекарва на борда на луксозни яхти, обикаляйки из най-луксозните курорти в Средиземно море.

Къщата, с която Ди Каприо е готов да се раздели, е построена през 1927 г., и към нея отделно бунгало за гости. Вилата може да се похвали още с високи тавани, отворена планировка, много външни пространства за живот на открито, тераса на покрива и супер живописен изглед. Вилата е разположена директно на плажната ивица.

Ди Каприо вече рядко се задържа в района на West Coast (Западния бряг) и от известно време счита Ню Йорк за свой дом. Наскоро той си купи мезонет в Манхатън и през по-голямата част от времето си се намира в Голямата ябълка.

Вижте снимки на вилата в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
otvaram si kompot
5
0
 
7
 
! Отговори
jorkatta преди 10 години
До КупувачСъжалявам, но вече е продадена на Австралиеца от Сидни!!!
4
0
 
6
 
! Отговори
Купувач преди 10 години
Утре отивам на оглед.
3
2
 
5
 
! Отговори
mr. bean преди 10 години
az bob sha hapna dove4era
2
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
1Мреш от глад щото си ***!Умния човек е щастлив с това което има.Друга тема е че умните са и богати.Виждаш ли колко е просто?
1
6
 
6
 
! Отговори
Eldorado27 преди 10 години
Лелееее за какви пари и лукс си говорим, а тук мрем от глад... иначе Ди Каприо за мен е много добър във всичките си филми... премина през тежкия момент от Титаник, когато всички го плюха(а всъщност му завиждаха) и показа таланта, които никой не може да му отрече.