Столетница изпушила половин милион цигари през живота си

Дороти Хау се чувства в отлично здраве
12 ное 2013 22:34, Елка Василева
9
Столетница изпушила половин милион цигари през живота си
Снимка: архив, Reuters

Британската столетница Дороти Хау е изпушила през дългия си живот около половин милион цигари и въпреки това се чувства в отлично здраве, пише в. "Дейли мирър".

Бившата секретарка издимявала по 15 цигари всеки ден още от 16-годишна възраст. Самата дълголетница смята, че е доживяла до тази достолепна възраст благодарение на своите пороци. Освен фен на тютюна, Дороти обичала и да си попийва и уиски.

Единственото нещо, което тревожи г-жа Хау, е високата цена на цигарите. "Когато аз започнах да пуша, те струваха само 11 пенса за 20 цигари!", спомня си доброто старо време старицата.

Тя си била обещала да загърби вредния си навик, когато повишат цената на кутията. Но така и не спазила обещанието си. Нямала намерение да го стори и сега.
 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: цигаристолетница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Наркотикът "никотин" залъгва мозъка да си мисли, че пушенето е приятно. С единствената цел да се набави наркотикът отново и отново. Всъщност не се пристрастяваме към никотина, а към реакциата на организма към него - отделяне на допамин, адреналин и др. Самата зависимост към никотина се лекува за 2-3 седмици, но никога не можем да се излекуваме от усещането, което предизвиква приемането му. Затова трябва да си осигурим живот, който да ни удоволетволява и без цигари. Това е трудното!
6
0
 
5
 
! Отговори
Манго преди 10 години
Ами аз ви казвам ако дадът още пари на световните професори ще излезе че пушенето е полезно.
5
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
абеееее истината е че бабето е живяла в друг свят и се е хранила здравословно затова на снимката изглежда като 60 годишен български пенсионер, пък и статията е по интересна когато излезе рпеди 2 дена преди литературния превод на Елкано вие няма как да видите снимката защото не четете истинската журналистика от световната преса нали, а вместо това се храните от канала както пУмярите не ядат директно храната ами кльопат от канала това което белия човек е ял вчерапоздрави от сидни австралия$$$$$
4
0
 
7
 
! Отговори
blah преди 10 години
Ste napishete za ednata deto ojiviala, no ne i za milionite koito umirat ot rak!
3
1
 
2
 
! Отговори
пореден преди 10 години
просто не е имала нервни дни през дългия си живот
2
4
 
8
 
! Отговори
СЕРЕЖА преди 10 години
аз пък пуша херсонски с кожен филтър още от малък едни морячета *** научиха
1
2
 
0
 
! Отговори
dan преди 10 години
Да, но ако редовно е спортувала, не е преяждала, седяла е на чист въздух ... или просто ген-а и е такъв ...