78-годишна се заклещи в комин за цели 10 часа

Разбили комина, за да я освободят
15 яну 2014 21:05, Елка Василева
11
78-годишна се заклещи в комин за цели 10 часа
Снимка: архив, Reuters

Възрастна 78-годишна дама се заклещи в комина на камината си в продължение на 10 часа и прекара нощта там, пише в. "Фигаро".

Инцидентът станал в селцето Вик сюр Сей във френския департамент Мозел. Жената изпуснала очилата си в камината и когато решила да ги вземе, се заклещила в комина. Една от дъщерите й, която страдала от умствено заболяване, не могла да повика за помощ.

Тревога била роднина на възрастната дама, която дошла да я посети сутринта. Тогава пристигнали екипи на полицията и на пожарникарите. Жената била освободена по обяд, след като частично бил разбит коминът. Тя била премръзнала и била настанена в болницата в Нанси без опасност за живота.
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: ФранцияМозелкомин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
ник преди 10 години
да се вклини в комина в това положение , тя е прекарала нощта .За щастие за нея съседите се разтревожили , когато забелязали , че няма признаци на живот в дома на жената. Те бързо вдигна алармата и в крайна сметка повече от две дузина пожарникари бяха изпратени в дома и , за да я извадя .
6
0
 
0
 
! Отговори
nik преди 10 години
правила инспекция на комина, и изпуснала очилата. Жената не можа да достигне очилата да ги извлечете така поразен от това, което трябва да изглежда хитра идея за времето си .и решила да се изкачи до тавана , който има директен достъп до комина , и окачи кабел над греда . След като прави примка на кабела под мишниците си, тя започва да се спуска в Диаметъра на комина 50- см в лова за своите изгубени очилаНо около три метра тя започна да пада. Тя се плъзна още два метра , преди ....
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре че на психично болната не и е станало студено.
4
3
 
8
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 10 години
ЖАЛКО ЧЕ НЕ Е БИЛА МЕГЛЕНА ПРЪМОВА/КУНЕВА НА НЕЙНО МЯСТО ЗАЩОТО ТОВА Е ТОЧНОТО МЯСТО ЗА НЕЯ! НИЩО, ДРУГИЯТ ПЪТ!!!!
3
13
 
9
 
! Отговори
хаха преди 10 години
добре ме разсмяхте, още повече, че е французойка :))))*** и нахална като оная в самолета...
2
0
 
12
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
много интересно какво е правила тази "тинейджърка" на покрива, че да си изпусне очилата в комина, направо акъла не ми го побира......
1
0
 
19
 
! Отговори
the fox преди 10 години
луда работа