Хотелите, в които ще ти се прииска да бъдеш

Вижте част от най-прекрасните кътчета за отдих на планетата
30 яну 2014 19:39, Красимир Ангелов
29

Ресторантът на хотела. Снимка: conradhotels3.hilton.com

В този студен снежен ден вероятно последното място, където искате да бъдете, е офисът. Едни си мечтаят за снежните писти и любимите ски, а други бленуват за по-топли местенца – плаж, природа, зелени треви...

За всички вас е тази галерия, която ще ви отведе в различни райски кътчета от планетата - от ледените гори на Финландия до джунглите на Бали, и от улиците на Париж до тюркоазените води на Средиземно море.

Както се казва – има за всекиго по нещо. Така че вземете кратка пауза и се пренесете в хотелите, в които със сигурност би ви харесало да бъдете. И ако трябва да изберете само едно от тези места като следващата си ваканционна дестинация , която ще бъде тя?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: хотелипочивни дни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
4
 
! Отговори
Tihomir1488 преди 10 години
Достатъчно е да се снабдите с каталога на партия Атака и да посетите всички дестинации където родните националисти се борят за справедливост , равенство и щастие за неоправданите .
23
0
 
2
 
! Отговори
силвия до цион: преди 10 години
Айде сега да ми обясните ЗАЩО се заблудихте, че съм ,,много добър човек,,?:) Кой ви излъга, а?:) Май не сте много хитри и интелигентни, каквито ИНСИНУАЦИИ битуват....:) Тия хотелчета за бункерчета ли ги готвехте?:)
22
1
 
3
 
! Отговори
Hristo преди 10 години
Млако сте пропуснали да споменете от къде сте откраднали статията! boredpanda/worlds-best-hotels/
21
0
 
2
 
! Отговори
и пак до 23: преди 10 години
списъците с изядените християнски деца са в кнеседа, нали?:)
20
0
 
2
 
! Отговори
пак до 23: преди 10 години
и, пич, Аз съм родена в Петерхоф, ако случайно сте забравили.:)
19
0
 
2
 
! Отговори
до 23: преди 10 години
Какво помните?:) Колко християнски деца сте изяли от напускането на Испания по времето на Изабела?:) Статистика ли си водите?:) Защото ние не помним точно колко от вас са си заминали през газовите камери.:) Не ни интересува просто....:)
18
1
 
4
 
! Отговори
право прокуроре преди 10 години
Много ни ги рекламират тея колониялисти ,че били преуспели ,супер нарпеднали и подредени!Аджаба в тоя свят богати са единствено тези които имат ресурси които струват или онези които имат колонии с ресурси.Холандия само бившите и острови и суровините които изважда от тях могат да изградят 10 холандии.Какво му беше различното до 90 година и тук?Много сте ми весели ,взимате ,че напускате някое село и канавка и почвате да ни обучавате на градоустроиство и икономика.Помним !
17
0
 
7
 
! Отговори
Съсел Моников преди 10 години
Мисля да ги обиколя всичките с моята половинка Мъстън... с парите на данъкоплатците и от Европроектита на набедената ми за жена!
16
2
 
4
 
! Отговори
? преди 10 години
навсякъде ли сервират кашер?:)ПУСТЬ ВСЕ ЗАРАСТЕТ ТРАВОЙ. Радваме се да научим, че са пред фалит.
15
3
 
9
 
! Отговори
prokurora преди 10 години
Държава, която се основава на проституция, гейщина, секс с животни, скоро легализиране на педофилията над 12 годишни и точеща все още ресурсите на бившите си колонии за мен е измислена. Нито мога да отида през лятото да се къпя в Северно море, нито да карам ски, където най-високата точка ти е 500 метра. Има държави като Италия, Австрия, Франция, Испания и България, където си има природните дадености, макар и не във всички като нас да има капитал
14
3
 
8
 
! Отговори
idiot преди 10 години
До prokurora :когато отидеш в Холандия да видиш какъв им е стандарта на живот и да им видиш страната ще се сетиш коя е измислената държава. Билета за трамвая в Амстердам е 3,5 евро, за сравнение в Париж е 1,7 евро.
13
12
 
10
 
! Отговори
prokurora преди 10 години
Имаме наистина уникална природа, а като се замисля 85 процента от българите не могат да си позволят да отидат на море и същия процент на ски. Разни измислени държави като Холандия нямат ски условия и едно студено море, а два пъти годишно са на почивка :(
12
5
 
8
 
! Отговори
lancey преди 10 години
"По публикацията работи:" да се чете "Публикацията преписа от boredpanda:"...
11
1
 
11
 
! Отговори
до 11 преди 10 години
Е ,че и ти!Защо да бъхтят път до Тайланд за един "масаж" ,когато на една ръка разтояние им е едната ръка и други органи.Това е за офисфжии ,се едри еродирани и слабо еректирани риби ,даи им плажове и природа ние бачкерите сме по удри едно,гушни две приспи три.
10
1
 
26
 
! Отговори
kokoha преди 10 години
Няма смисъл от хейт. Каквото и да си гоговим уникални са тези хотели сред природа, океан.... Дай боже всеки от нас да има късмета да посети поне един от тях :)
9
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Уникални са :) Дано някох ден имам късмета да посетя някох от тях. Парички да има само..
8
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
искам само да ви кажа, че за куба няма свободни места до април!!!! иначе бай *** нема пари!
7
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аман от несвойствена информация в тоя сайт. То бива липса на прагматизъм...
6
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
това да не са предстоящите дестинации на волен сидеров
5
1
 
30
 
! Отговори
средна класа Бг преди 10 години
В тоя с жирафите добре се запихме с едни ямболии