Модели, пица, "кифленски" снимки и книги

Вижте кадри зад кулисите на Седмицата на модата в Ню Йорк
10 фев 2014 15:35, Александър Попов
4

Някои модели четат преди ревюто. Няма информация дали книгата е от Паулу Куелю или Хорхе Букай. Снимка: Reuters

Работата на моделите често се омаловажава, но истината е, че младите момичета жертват много в името на мечата си - да стъпят на големия подиум.

Как прекарват времето си преди голямо ревю? Вижте кадри зад кулисите по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Оказва се, че всяка манекенка се бори различно с напрежението, преди да излезе пред прожекторите.

Едни предпочитат да похапнат, други да почетат книга, а трети не пропускат възможността да си направят щури снимки с колежки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Джагара-джугара преди 10 години
Повечето манекенки и по-вечето известни ждофри без грим нямата никаква разлика от далечните си братовчедки от махалата
3
1
 
0
 
! Отговори
иво преди 10 години
добре е да се отбележи, че манекенките, дефилиращи по време на модните седмици в ню йорк/лондон/париж/милано, нямат нищо общо с нашите пръдли, които се наричат 'манекенки' само защото са участвали някой конкурс от типа 'мис', организиран от митьо пищова. впрочем повечето истински манекенки наистина четат и то доста, докато чакат прическа/грим/т.н.
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Иронията с Коелю и Бокай е меко казано дразнеща. Явно да четеш тези автори е под достойнството на "извисеният духовно" автор.
1
10
 
9
 
! Отговори
Нерез преди 10 години
Въпреки безумния грим, и невероятното усилие на стилисти и всякаква друга гейска папалач, да загрозят тези момичета, все пак заслужават безкомпримисно е*ане във всички възможни отвори. Разбира се ако е останала някаква сексуалност в тях, след всичкото това издевателство върху сетивата ...