Мъже, внимание! 10-те божи заповеди за Свети Валентин

Не се хвалете колко сте романтични, подарете малък подарък от сърце
13 фев 2014 22:56, Красимир Ангелов
28
Мъже, внимание! 10-те божи заповеди за Свети Валентин
Снимка: Reuters

Дали мъжете искат или не, всяка жена има определени изисквания към половинката си на 14 февруари - Деня на влюбените. За да няма недоразумения и празникът да се превърне в истинска битка, италианският "Кориере деласера" представи 10-те божи заповеди на жената, които мъжът трябва да съблюдава на 14 февруари.

Според изданието в Деня на влюбените мъжът трябва:

1. Да не се хвали колко е романтичен или изобретателен, защото празникът е на влюбения мъж, а не на егото на влюбения мъж.

2. Да не се прави на Мистър Съвършен само за един ден, защото трябва да е съвършен всеки ден, ако действително обича жената.

3. Да не прибягва до високопарни и патетични декларации, когато се обяснява в любов на възлюбената си, а да използва прости и нежни думи, които използва всеки ден, когато й казва колко я обича.

4. Да не прави шокиращо скъпи подаръци или шокиращо много подаръци, защото един подарък, но от сърце, било то и скромен, е достатъчен.

5. Да не увърта, ако е забравил да купи подарък, а да си признае, вместо да обещава невероятни неща за по-късен етап, които така и няма да се случат.

6. Да не води дамата на сърцето си в шикозен или моден ресторант, ако тя обича обикновените кръчми и традиционната храна.

7. Да не гледа другите жени.

8. Да не се прави на великия любовник, ако силите му няма да стигнат, за да се посвети точно в този ден на секс маратон.

9. Но както не трябва да се прави на великия любовник, така мъжът не трябва и да заспива след празнуването, веднага щом легне на леглото.

10. А десетата е да не купува секс играчки за подарък въпреки твърденията, че те са актуални за празника на влюбените.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
20
 
! Отговори
льжата преди 10 години
Честит Ви утре нарезан.Свят празник зарезан.А които се покланя на Валентайн ,за наказание.Да изпие цял казан.Поздрав от Германия.
3
16
 
44
 
! Отговори
Ядосан преди 10 години
Стига сте ни налагали чужди празници бре *** дупедавски, наведени! :@
2
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе... и аз празнувам Трифон, но с гадже в леглото по-добре се празнува... :D
1
7
 
55
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
Не ми и пука,нямам гадже и по-принцип за мене си е Трифон Зарезан. Айде предварително честито на всички винари и на всички любители на тази напитка.