Най-тънкият презерватив в света - в Гинес

Артикулът е дело на китайска компания
25 фев 2014 13:43, Александър Попов
18
Най-тънкият презерватив в света - в Гинес
Снимка: Reuters

Китайската компания Гуанчжоу даминг юнайтед рубер продактс беше вписана в Книгата на рекордите на Гинес като производител на най-тънките презервативи от латекс в света, съобщи Нюзру, като се позована сайта Iol.co.za.

Дебелината им достига само 0,036 милиметра. Презервативът е получил названието AONI.

Китайското изделие изпреварва предишния рекордьор - презерватива на японската компания Окамото, чиято дебелина бе равна на 0,038 милиметра. Впрочем, миналата година компанията Сагами Рубер индъстрис информира, че е успяла да произведе най-тънката търговска версия на презерватив с дебелина от 0,01 милиметра. Той обаче не се прави от латекс и затова постижението не бе вписано в Гинес.

Сагами Рубер индъстрис е разработвала презерватива в продължение на 10 години. В резултат се е получил свръхтънък полиуретанов продукт с цена 13 долара. Фирмата е тествала повече от 20 000 презерватива, за да установи идеалната форма и физическите параметри на изделието.

Сагами Рубер индъстрис са създатели на първите цветни презервативи в света, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
8
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
Китайски производител на презервативи - това звучи катоИсландски производител на плажни аксесоариСаудитска скиорска екипировкаСеверно-корейски Интернет-гигант
12
1
 
11
 
! Отговори
:)) преди 10 години
Китайците са един милиард, щото са рачитали на техни презервативи:))
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гуанчжоу даминг юнайтед рубер продактс - - - ко?
10
0
 
11
 
! Отговори
Нагъзенко преди 10 години
Турски дънки с китайски цип спасиха жена от изнасилване! :)
9
1
 
9
 
! Отговори
Марто преди 10 години
Китайски презерватив за многолюдна челяд :D
8
4
 
5
 
! Отговори
Кур Доколенков преди 10 години
Време е да ги ползваме с другарки от БСП.Щом са китайски-червени ще да са.Удоволствието им ще е пълно.Не бива да има разделение на нацията .
7
0
 
22
 
! Отговори
продължение преди 10 години
Младият човек туря в джоба втория презерватив и тръгва. Връща се начаса.- Знаете ли, господине! Обмислих и реших, че ще е по-хубаво да взема още един. Чух, че майка й харесвала млади момчета и кой знае дали няма да се заинтересува от мене.На вечерята у приятелката край масата е събрано цялото семейство, момчето зъб не обелва. По някое време девойката подшушва на госта:- Ама, мили! Ти дума не продума! Не знаех, че си толкова срамежлив!- Аз пък не знаех, че баща ти е аптекар!
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Петнадесетгодишен отива в аптека и иска презерватив. Аптекарят хвърля към младока възмутен поглед.- Ще вечерям в дома на приятелката ми - оправдава се момчето - и никога не се знае, току виж, стане заварката.Аптекарят връчва презерватива на подрастващия, той плаща и тръгва. След пет минути отново е там и иска още един презерватив.- Сетих се, че братовчедката на приятелката ми ще бъде там... а е много красива! Може да се заинтересува от мене... мисля, че е по-добре да съм запасен!Младият човек туря в джоба втория презерватив и тръгва. Връща се начаса.- Знаете ли, господине! Обмислих и
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В магазин за сувенири, непосредствено преди св. Валентин:- Моля, дайте ми онова червено плюшено дупе.- Но, господине, това е сърце!- Госпожо, аз съм кардиo-хирург от 20 години и знам как изглежда...
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе #3, ти за какво ползваш презервативи с жена си??
3
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Иванчо влиза в хола и заварва баща си да се опитва да си сложи презерватив. Бащата смутено прикляка до дивана. Иванчо:- Тате, кво правиш бе?Бащата:- Абе некъква мишка се е заврела тука под дивана ....Иванчо:- И ти кво, ше я еб*ш ли?!
2
1
 
23
 
! Отговори
зъл преди 10 години
Бареков щял да е рекламното им лице за източна Европа
1
4
 
8
 
! Отговори
Кико преди 10 години
Сега вече ще им спукам задниците на пичките