Тунинг, поло и антики - колко струва да се забавляваш

Вижте едни от най-скъпите хобита в света
Обновена: 25 фев 2014 17:57 | 25 фев 2014 17:51,
7

Гмуркане: Инвестициите тук са доста. От една страна, със сигурност ще трябва да сте близо до морския бряг или поне някакъв водоем, който е подходящ за гмуркане. От друга са уроците, които трябва да се вземат, а от трета - екипировката. Снимка: Reuters

 

Свободното време винаги е било ценно. И ако някои прекарват свободното си време с книга ръка, а други в шиене на гоблени, то има хора, които са склонни да отделят стотици долари за хобито си. Вижте някои от най-скъпите хобита в света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: хобисвободно време
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А нещо за нас по-бедните няма ли? Заглавието е абсолютно таблоидно "Виж колко струва да се забавляваш". Ако знаех, че статията ще е за помпозни аристократи с чукчета възседнали нечифтокопитни щях да я прескоча.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кви антики бе? Всички с това хоби са престъпници, не знаете ли законите! За една монетка струваща 50 ст. лежиш в затвора 6 г. и ти взимат и муществото! Само черепа и нему подобни спасители и имат право да събират и то не какво да е, а ритони, маски, царски корони, венци!
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като се запалиш, всяко хоби е скъпо. Ей сега искам нов обектив за фотоапарата, 3000лв, няма начин. Същото е и със спорта: плащам четирицифрена сума за плуването на лапето. Няма начин. Ама си струва.
3
0
 
4
 
! Отговори
Роки преди 10 години
Тази тактика със презареждането на страниците много дразни! Напоследък много сайтове я прилагат и особенно медиите и новинарските сайтове. Даже някой разделят самата статия на отделни страници..... Другата голяма тъпотия са флаш рекламите които ти изкачат на целия екран и може да ги затвориш. Обаче от както си инсталирах адблокър интернета е много по спокойно място. Край на дразнещите реклами!
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-скъпото хоби е жената!
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Средно от 5 до 15 хилядарки.