Най-красивите жени са българките!

Вижте хубавиците, които събират погледите на сцената, в киното и по спортните терени
296

Диляна Попова. Актрисата, събрала мъжките погледи в "Love.net", "Стъклен дом", "Революция" Z. Снимка: Булфото

Българките винаги са се славили с красотата си и напълно заслужено са признати за едни от най-красивите жени на света.

В деня на жената  - 8 март, събрахме за вас някои от най-красивите и популярни съвременни българки, които събират фенове на сцената, в киното и по спортните терени. Вижте ги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
2
 
5
 
! Отговори
Иванчо преди 7 години
До Анонимен 190 ("Най- красивата природа ,най красивия фолклор ,най-красивата жена ,това е нашата българка и нашата България.Българка раждала и пак ще ражда красиви българчета"). ДА НЕ СИ МАКЕДОНЕЦ БЕ, КОМПЛЕКСИРАН КРЕТЕНОИД ?! Ти жени виждал ли си или природа някога, освен кравите, патките и cBuHeTe на село? Явно и от фолклор разбираш, колкото *** от военна музика.
242
1
 
3
 
! Отговори
Иванчо преди 7 години
До Анонимен 190 ("Най- красивата природа ,най красивия фолклор ,най-красивата жена ,това е нашата българка и нашата България.Българка раждала и пак ще ражда красиви българчета"). ДА НЕ СИ МАКЕДОНЕЦ БЕ, КОМПЛЕКСИРАН КРЕТЕНОИД ?! Ти жени виждал ли си или природа някога, освен кравите, патките и свинете на село? Явно и от фолклор разбираш, колкото *** от военна музика.
241
6
 
13
 
! Отговори
Иванчо преди 7 години
Вие жени виждали ли сте освен българките ? Сигурно бихте е*али и мъжко куче или прасе, затова всичко ви се струва красиво. Но нека тези, които имат елементарен вкус, себеуважение и чувство за хигиена се огледат навън и честно си признаят с колко от видените т.нар. жени биха преспали. Много народ, повечето - грозни, дебели, уродливи. Гнус да те хване само да ги гледаш, секс=кошмар в ада! *** комплексирани, стига писахте и говорихте глупости, самочувствието ли си вдигате така? ...
240
2
 
13
 
! Отговори
123 преди 9 години
АНТОНИЯ ПЕТРОВА КАЗВА ИСТИНАТА! БЪЛГАРКИТЕ СА ГРОЗНИ, НИСКИ И ГЛУПАВИ! ЗА тъпата красота на българките хич не ми пука, нищо че съм българка! И ние, глупаците българи се гордеем, че българките са красиви *** и ***! Голяма гордост, няма що! Престанете да говорите за красотата на българките, че за голямо съжаление от много красота, малко ум имат такива жени;та те ходят по улицата едва ли не чисто голи;какво искат да кажат такива българки? Че се предлагат на всички мъже?! Днешната българка, НЯМА НИКАКЪВ СРАМ И СВЯН ! И НАЙ-ЖАЛКОТО, ЧЕ ЗАРАДИ НЯКАКВИ СИ *** КОНКУРСИ ЗА КРАСОТА, ЧЕСТТА НА
239
1
 
15
 
! Отговори
123 преди 9 години
Българите се смятаме за бели хора, а *** на вижте на какво приличат българските жени:те се пекат на UV " фурни", правят такъв тен, че приличат на ***! Слагат си силикон, обливат се със силни миризми, че човек може да умре! Като, че ли българката е забравила думата хигиена; та тя не се къпе и мие, но силно се облива в скъпи аромати! Преставете си: пот с комбинацията на скъп парфюм, прекрасно! Българката си слага сто тона грим върху лицето и си слага силикон на устните, гърдите и къде ли още!
238
4
 
6
 
! Отговори
котьо преди 10 години
Украинките, Рускините и Румънките са ТОП-3, според мен. Доста по-красиви са и не са толкова алчни и надути, колкото нашите "ледени убавици". Друг им е процесора..., ходещи калкулатори.
237
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
на всеки десет жени в България едва е поне симпатична. Красивите са една на хиляда. Слепи ли са тия дето са го писали това. Аз в автобуса всеки ден виждам ама наистина мега уродливите и жени и мъже.
236
2
 
12
 
! Отговори
До 265 преди 10 години
"Англичаните казват така ,когато съм в България все едно се намирам на подиум за манекенки" - Може, тези англичани са в Англия последната дупка на кавала, а в България го раздават баровци, а българките тръпнат да забършат западняк, да хванат келепира.
235
3
 
17
 
! Отговори
joro преди 10 години
българките не са гроэни жени .но пък най красиви е доста пресилено .
234
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да кажеш, че българките са най-хубави е все едно да кажеш, че българите са най-хубави, само си чешем езиците. Безспорно имаме хубав ген, но от лични наблюдения едни хърватки и сръбкини например не са никак по-лоши.
233
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Симпатични са девойките на снимките ама толкова. Аз красота тук не виждам. Малко им е селско излъчването.
232
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-красиви са украинките и рускините! Някои български жени, които носят този ген, също са хубави. Иначе, останалите - симпатични момичета, ама дотам. Българки прославили се с неземна хубост все още няма, нито сред манекенки, нито сред артистки...
231
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да да...много помнят англичаните какво са видели в алкохолния си делир. Видяли им се манекенки... Не, че момичетата ни са лоши, ама хубави има навсякъде.
230
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен"Англичаните казват така ,когато съм в България и се разхождам по улиците вечерно време, все едно се намирам на подиум за манекенки- много хубави момичета"от кога пък почнаха англичаните да ви интересуват какво мислят ?
229
2
 
9
 
! Отговори
Жааа преди 10 години
Това трябва да го кажат мъжете ,не вие, бъдете скромни, също така като сте толкова красиви защо повечето се страхуват за мъжете си ,за браковете си и правят циркове в обществотоИначе Диляна Попова е красива ,европейски тип
228
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До МаНеКеНаУкрайна се намира на Стара Велика България-пак са си и българки=тракийци
227
4
 
19
 
! Отговори
гого преди 10 години
Като си сложат един пръст фондьотен,сенки,гримове,спирали по лицето като цветовете на дъгата да така е.Хайде да свалят маските и да бъдат по естествени ,тогава може да се говори за красота в истинският смисъл на думата КРАСОТА.Божествената ,тази която Господ ти е дарил.
226
2
 
13
 
! Отговори
ото преди 10 години
Кой го казва това.Самите ние българите или сме се доказали на световните подиуми.Кои са българките които се славят в света с красотата си.Може ли да ни ги посочите?
225
3
 
8
 
! Отговори
Американец преди 10 години
Докато вие умувате за красотата, ни ви пляскаме жените, а като позастареят не ги изхвърляме на улицата, а ги изпращаме в България и им даваме работа като клакьори за американската пропаганда.
224
2
 
13
 
! Отговори
МаНеКеНа преди 10 години
Съжалявам, че развалям хатъра на тази статия, но мисля, че Украинките са най-красивите жени. Несъмнено Българките също... Според мое мнение в категория красиви жени са: Украйна, Русия, и чак тогава България. Въобще източна Европа предлага много хубави жени. Има един Украински еротичен сайт (платен - не за срещи), ще си глътнете езика (в буквалния смисъл) Напишете в Гугъл (Met-Art), всичкото т'ва дето го виждате, са Украинки.