Пис-пис-пис! Време е за чай или кафе

В Лондон отвори заведение, което предлага компанията на котки
31 мар 2014 16:23, Красимир Ангелов
16

Снимка: Reuters

Лондон е град, в който определено има какво да се види. Отскоро обаче освен традиционните туристически атракции, жителите на английската столица могат да се насладят и на още един бонус – могат да пият кафе в центъра на града и то в компанията на котки.

Това стана възможно благодарение на новооткритото заведение в самия център на британската столица, което е населено с десетки мъркащи животинки. Домашните любимци са спасени от улицата животни, които в момента са в центъра на вниманието на клиентите.

Собствениците на "Лейди Дина Емпориум" дори се похвалиха, че кафенето набързо доби такава популярност, че е почти напълно резервирано до юни.

Такъв род заведения са изключително популярни в Япония, където се смята, че така човек се справя със стреса. Това обаче е първото подобно кафене в английската столица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: лондонкотки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Merakliika преди 10 години
Kade tochno e tova zavedenie,nqkoi znae li?Iskam sa ida!:))
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако наистина ресторант-градините в Бг се погрижат да отглеждат по няколко котки, тези писани ще си защитават територията и няма да допускат незнайни улични маци, които може и да са болни, включително и заразени с бяс. Може да се поставят строги нормативи - ресторантските котки да са ваксинирани, обезпаразитени и т.н. Иначе, как да възпреш уличните гладни котки да не прииждат там, където мирише на пържолки, риба, кебапчета?
7
0
 
2
 
! Отговори
Enthusiast преди 10 години
До АнонименПриятел, бъди сигурен че и аз не знам ако си до мен в кафето и си несресан, небръснат и рошав, какви болести разнасяш ! Особено котките са доста по-чисти от кучетата, които наистина може да те дарят с какво ли не + малко отхапано месо от произволна част на тялото.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
У нас също има заведения с котки, но те присъстват там неканени.Това са обикновени улични,неваксинирани животни, не се знае здрави ли са, но се разхождат в ресторантите с градини, отриват се в краката ти, слагат лапи на скута ти, а щом клиентите станат от някоя маса, котките скачат върху неотсервираната маса и *** чиниите.Иначе нямам нищо против мъркащите животинки.Ако са чисти,обезпаразитени, ваксинирани и добре нахранени, за да не досаждат на клиентите, нека да ги има и в нашите заведения
5
1
 
0
 
! Отговори
10010 преди 10 години
На английски език piss piss е *** дума.Може би е *** Cat или нещо такова...
4
10
 
5
 
! Отговори
555 преди 10 години
До vlady. Ти що за *** си ?
3
4
 
5
 
! Отговори
Лили преди 10 години
Мнооого яко. Ще мибсе да го посетя!
2
19
 
7
 
! Отговори
Trun преди 10 години
samo kolko hodeshti diuneri :)
1
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Готино! И котетата си имат дом и туристите се забавляват... изобщо всички са доволни.