Да си оближеш пръстите

Радост за всички сетива
Обновена: 4 апр 2014 19:11 | 4 апр 2014 16:35,
15

Снимка: Heather Sitarzewski

Случвало ли ви се да ви е жал да изядете нещо, защото е твърде красиво? Ако отговорът ви е "Да" и Хедър Шитазевски се грижеше за вашия обяд, щяхте да си гладувате. За обяда на своя син в училище тя подготвя не просто храна, а истинско изкуство с храна. Вижте снимки на някои от кутиите с обяд, които Хедър е подредила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: училищеобядхрана
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази "новина" носи заглавието "Да си оближеш пръстите", но, да ви кажа честно, при мен предизвика позиви на повръщане. Да омешаш в едно бонбони, салам, моркови, ягоди и макарони... И всичката тази "икебана" да е обяда на едно дете, което трябва да го яде ден след ден. Какво ли не правим ние, родителите, от обич към децата си...
12
0
 
1
 
! Отговори
До гого преди 10 години
Глутена го играе естествения протеин -белтък в пшеничните култури.Това е като тъпизмите за "нитрати",хормони в месото,салами от суха кръв ,палмова мазнина ,пангасиус и други поръчкови злобщини.
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Еее, стига сте мрънкали! И ваште деца ядат същите *** по макдоналдсите и лавките,че и по-зле.Това е поне красиво ! Да не говорим че тук акцента е по-скоро върху творческия подход към храната, не към това да ви пропагандират "здравословно" хранене .., с ГМО ябълки...от Полша при това...
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много красиво и изпипано! Някои хора имат невероятно въображение Поздравления!
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не става ясно в коя държава се развива действието в тази поразителна водеща новина, но доколкото познавам социалните работници и системи на Запад - на първия месец социалните ще са се задействали и ще са осигурили на това дете здравословен, подходящ и достатъчен като количество обяд.
8
2
 
1
 
! Отговори
gogo преди 10 години
A дали е радост за тялото на сина му хибридната пшеница фрашкана с глутен, от която е правен хлябът? Преди да побързате да кажете - ГЛУПОСТИ, ще ви помоля да гледате това: play.novatv.bg/programi/na-kafe/369293?autostart=true После пак ще си говорим...
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Че е красота - красота е. Че е неадекватно като ХРАНА - то се вижда, наистина манджа с грозде. А що касае подходящо ли е едно момче да се появява с подобни красоти пред съучениците си - може да се спори - има аргументи и така, и така... Аз не бих го причинявала всекидневно на моето момче ...
6
2
 
3
 
! Отговори
льжата преди 10 години
Красота.Нека си плюят.Шедьоври за малкия син.Радост за очите и толкова вкусно.А тез дето плюят сигурно от години не са кусвали ягоди или нещо от това с което е украсено яденето на този дечко.
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо плюете всичко? Дори под позитивни новини, при това несвързани с политика, един нормален коментар не може да се намери. Ганьовски синдром ли, какво?
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каква невероятна водеща новина!
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МОМЧЕ, което трябва да вади всеки ден подобна кутия пред съучениците си - най-вероятно ще се "роди" или едно сладко гейче, или сдухано психарче... Да не дава Господ!
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
бррр... горкото дете. Това, ако е всеки ден - то ще ходи гладно. В кутиите е просто една манджа с грозде - в буквалния смисъл. Дано тази майка да му дава И една кутия с ХРАНА.
1
3
 
15
 
! Отговори
smile преди 10 години
Прекрасно като визия, но ужасна комбинация като храна (поне що се отнася за храненето на подрастващ, който има нужда от силна храна, а не от красиво наредени солети и бисквити + ягоди).Тези кутии са само за снимка, но не вярвам детето действително това да е обядвало в училище.