Стилно прасе с 43 000 последователи в Instagram

Животното няма против да му лакират ноктите
8 апр 2014 16:14,
2
Стилно прасе с 43 000 последователи в Instagram
Снимка: Instagram

Сайтът за споделяне на снимки Instagram изобилства от фотоси на елегантни девойки и дами, но те вече имат сериозна конкурентка за модната корона - симпатичната Пенелопи Попкорн, най-стилното прасе в интернет, пише в. "Дейли експрес", цитиран от БТА.

Породистата Пенелопи, издокарана с разноцветни ленти за глава, панделки, пуловерчета и жакетчета, редовно "публикува" свои снимки в Instagram и вече има 43 000 последователи в сайта.

Почитателите й могат да видят дори нейни фотоси с лакирани нокти. Едногодишната четинеста модна икона живее със стопаните си, майка с две деца - син тийнейджър и дъщеря от Калифорния, САЩ, чиито имена не се споменават.

Всъщност идеята за профил на Пенелопи Попкорн е на двете деца и именно те се занимават с поддръжката му, въпреки че придружаващите снимките съобщения са написани сякаш от зурла на прасе.

"Пенелопи много обича да я обличат, не се противи на лакирането на ноктите и търпеливо позира за фотосесиите и дори им се наслаждава. Най-много й харесват лентите за глава с цветя и панделките, но когато е хладно, няма нищо против топлината на удобно пуловерче.

Идеята за профил в Instagram осени децата по Коледа. Те искаха да покажат колко е сладка питомката ни с нейните дрешки и приветлив характер. Не сме и допускали, че нашата любимка ще се сдобие с толкова много последователи в сайта", разказва стопанката й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
batevale преди 10 години
"Те искаха да покажат колко е сладка питомката ни с нейните дрешки и ПРИВЕТЛИВ ХАРАКТЕР."....Е това вече е прекалено !!!
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Животното няма против да му лакират ноктите"Съдейки по умствения капацитет на повечето ползватели на instagram, ме е страх да попитам на какъв език са се разбрали с прасето.