Светският дебют на 8-месечния принц Джордж

Кралският наследник си игра с бебета на неговата възраст
Обновена: 10 апр 2014 14:19 | 9 апр 2014 11:42, Александър Попов
55

Снимка: Reuters

8-месечният принц Джордж направи своя светски дебют и си поигра със свои връстници в новозеландската столица Уелингтън.

Синът на херцозите на Кембридж Уилям и Катрин, който е трети поред за наследяване на британския престол, придружава родителите в триседмичната им обиколка на Нова Зеландия и Австралия, припомня БТА.

Едночасовото събитие, организирано от асоциацията за детско здравеопазване Роял Ню Зиланд Плънкет сосайъти, се състоя в Губернаторската резиденция в Уелингтън.

Облечен в къси джинсови панталонки и бяла тениска, принц Джордж прекара част от времето си за игра в ръцете на майка си. За събитието херцогинята на Кембридж Катрин беше избрала рокля до коленете с къси ръкави в черно и бяло. Съпругът й принц Уилям, със синя риза с навити ръкави, разговаряше с останалите родители с питие в ръка.

Децата, участвали в събитието, са на приблизително същата възраст като принц Джордж и също като него са първи отрочета в семейството. Малчуганите са избрани да представляват разнообразието на новозеландското население. Техните родители са представители на различни етнически и социални групи - с маорско, от тихоокеанските острови, китайско и полско потекло, хомосексуална мъжка двойка и самотна майка.

Уилям и Катрин прекараха първите две нощи след пристигането си в Нова Зеландия в уединение в луксозен петзвезден курорт, за да си починат от дългото пътуване. Имението Форикохо лодж, чието наименование на маорски означава "блестящи води", се намира на час и половина път от столицата в района на залива Палисър на Северния остров, разкрива в. "Дейли експрес". Собственост е на американския милиардер Уилям Фоли.

Мястото е предпочитано убежище за знаменитости. В него са отсядали Никол Кидман, Мег Райън, Том Круз и Бил Гейтс.

Заобиколени от полицейски кордон, Уилям и Кейт са отдъхвали във вила с кралско легло, отоплен мраморен под и спа. За принц Джордж е било осигурено детско креватче. Новата му испанска бавачка също е на разположение по време на обиколката на херцозите на кралските особи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей, това е само едно сладко бебе! Не е виновно, че е наследник на трона. Много злоба се изля. Да е живо и здраво детето! Всички деца да са живи и здрави!
20
8
 
9
 
! Отговори
Алов преди 10 години
Личи си ,че ще стане шапшал.
19
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След години малък Джордж да не се сърди на медиите и папараците, които го преследват, рушащи личния му живот. Сега тези медии го превъзнасят, за да може всеки *** покланящ се на аристокрацията да го зяпа и да му се възхищава. Всичко се връща.
18
1
 
3
 
! Отговори
Aнонимен преди 10 години
Аз аз аз свиря на дръмбуй...
17
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До аз съм българчеКато не те интересува защо си прочел статията и след това си изписал 8 реда коментар
16
0
 
27
 
! Отговори
СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ преди 10 години
Да е"жив и здрав",но иначе"хич не ме вълнува".
15
1
 
18
 
! Отговори
Omnia Mea преди 10 години
До монархист 6Да, и е наследил характерните за фамилията сближени очи. Изглежда интелигентно бебе, дано да стане и добър човек.
14
11
 
17
 
! Отговори
ендогамия преди 10 години
царете, принцовете и принцесите са най-грозните хора. Защото размножаването им е ендогамно и при тях от хилядолетия една и съща генетична информация е в кръговрат. Все едно да ядеш изпражненията си.
13
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Малкия *** да ходи при баба си - кралицата да му трие *** и да му сменя пелените, а не да ми прави светски дебюти.
12
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По достойни за коментар са хората които даваха онзи ден по телевизията как с 600 лв. гледат 10 деца.
11
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
na snimkite vijdam edno detence, koeto e kato vsichkite dechica mnogo sladko i nevinno. vijdam i edna maika, koiato si go obicha, kakto vsichki dr. maiki si obichat dezata. komentarite po-nadolo sa prostashki.
10
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
typi komentari. kato ne vi interesuva za6to go 4etete? ama prostotijata i primitivnostta niamat granizi.
9
10
 
4
 
! Отговори
men преди 10 години
да те разпорят 1000 *** дано както дядо ти *** малки дечица. прочете за джими савил от би би си и дружките му от кралското семейство и с какво са се занимавали.
8
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От този светски дебют СЕГА на някои,включително и на България и българите след 25-30 години СВЯТ ЩЕ СЕ ВИЕ И *** ЩЕ СЕ СВАЛЯТ/ако са останали такива/ в осигуряване издръжката на потомъка управляващ ВЕЛИКАТА АНГЛИЙСКА ИМПЕРИЯ!!
7
16
 
47
 
! Отговори
аз съм българче преди 10 години
През к*ра ми е за малкия сополанко и родителите му, не ме интересува къде е бил, с кого си е играл, кога си е бръкал в носа, какво е изкарал от него и колко пъти е напълнил памперса. На мен кралското семейство не ми е никакво, нито пък някога са печелили уважението ми с нещо. Какво ни занимавате със сватбите им, ражданията им, че и на челно място сложили новината, сякаш сме поданици на кралството.
6
17
 
14
 
! Отговори
men преди 10 години
мри рептилска гад. заради такива като теб са измрели милиарди и всеки ден измират стотици хиляди. всичките сме жертви на юдеомасонските изчадия и е крайно време да ги избесим.
5
2
 
33
 
! Отговори
монархист преди 10 години
Този е братовчед на нашия Симеон Хасан Сакскобурготски !!
4
30
 
5
 
! Отговори
Поданик на Кралицата преди 10 години
Това е новия ни Владетел ! Ще му целувам нозете ! :))) А вие , бУгарите , ще целувате нашите нозе за да ви метнем някое и друго евро заплатка когато идвате да ни копате каналите.... да ни миете кенефите.... И да ни берете ГМО- плодовете из тучните ни Английски селца.... Благодаря за вниманието . ***.... не че ми дреме де :) ;) :) и БОГ ДА ПАЗИ КРАЛИЦАТА! :)))))..........
3
11
 
31
 
! Отговори
Елемаг преди 10 години
От една седмица в мрежата се върти неистово клипа на 3-годишното китайче,пред което дори Джет Лий онемя.Но вие предпочитате за англо-саксонските *** да драскате!!Държавата ,която толкова ни мрази,че как да има да ни затрие от земята!!!
2
26
 
18
 
! Отговори
Бай Хой от Ханой преди 10 години
Какъв принц е тоя, Хан Крум ще отреже главата на баща му и ще пие мелнишко вино от нея, а това *** ще слугува на конете в обора!