Светският дебют на 8-месечния принц Джордж

Кралският наследник си игра с бебета на неговата възраст
Обновена: 10 апр 2014 14:19 | 9 апр 2014 11:42, Александър Попов
55

Снимка: Reuters

8-месечният принц Джордж направи своя светски дебют и си поигра със свои връстници в новозеландската столица Уелингтън.

Синът на херцозите на Кембридж Уилям и Катрин, който е трети поред за наследяване на британския престол, придружава родителите в триседмичната им обиколка на Нова Зеландия и Австралия, припомня БТА.

Едночасовото събитие, организирано от асоциацията за детско здравеопазване Роял Ню Зиланд Плънкет сосайъти, се състоя в Губернаторската резиденция в Уелингтън.

Облечен в къси джинсови панталонки и бяла тениска, принц Джордж прекара част от времето си за игра в ръцете на майка си. За събитието херцогинята на Кембридж Катрин беше избрала рокля до коленете с къси ръкави в черно и бяло. Съпругът й принц Уилям, със синя риза с навити ръкави, разговаряше с останалите родители с питие в ръка.

Децата, участвали в събитието, са на приблизително същата възраст като принц Джордж и също като него са първи отрочета в семейството. Малчуганите са избрани да представляват разнообразието на новозеландското население. Техните родители са представители на различни етнически и социални групи - с маорско, от тихоокеанските острови, китайско и полско потекло, хомосексуална мъжка двойка и самотна майка.

Уилям и Катрин прекараха първите две нощи след пристигането си в Нова Зеландия в уединение в луксозен петзвезден курорт, за да си починат от дългото пътуване. Имението Форикохо лодж, чието наименование на маорски означава "блестящи води", се намира на час и половина път от столицата в района на залива Палисър на Северния остров, разкрива в. "Дейли експрес". Собственост е на американския милиардер Уилям Фоли.

Мястото е предпочитано убежище за знаменитости. В него са отсядали Никол Кидман, Мег Райън, Том Круз и Бил Гейтс.

Заобиколени от полицейски кордон, Уилям и Кейт са отдъхвали във вила с кралско легло, отоплен мраморен под и спа. За принц Джордж е било осигурено детско креватче. Новата му испанска бавачка също е на разположение по време на обиколката на херцозите на кралските особи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
21
 
31
 
! Отговори
21072 преди 10 години
Поредният хрантутник, плод на кръвосмешения!