Светският дебют на 8-месечния принц Джордж

Кралският наследник си игра с бебета на неговата възраст
Обновена: 10 апр 2014 14:19 | 9 апр 2014 11:42, Александър Попов
55

Снимка: БТА

8-месечният принц Джордж направи своя светски дебют и си поигра със свои връстници в новозеландската столица Уелингтън.

Синът на херцозите на Кембридж Уилям и Катрин, който е трети поред за наследяване на британския престол, придружава родителите в триседмичната им обиколка на Нова Зеландия и Австралия, припомня БТА.

Едночасовото събитие, организирано от асоциацията за детско здравеопазване Роял Ню Зиланд Плънкет сосайъти, се състоя в Губернаторската резиденция в Уелингтън.

Облечен в къси джинсови панталонки и бяла тениска, принц Джордж прекара част от времето си за игра в ръцете на майка си. За събитието херцогинята на Кембридж Катрин беше избрала рокля до коленете с къси ръкави в черно и бяло. Съпругът й принц Уилям, със синя риза с навити ръкави, разговаряше с останалите родители с питие в ръка.

Децата, участвали в събитието, са на приблизително същата възраст като принц Джордж и също като него са първи отрочета в семейството. Малчуганите са избрани да представляват разнообразието на новозеландското население. Техните родители са представители на различни етнически и социални групи - с маорско, от тихоокеанските острови, китайско и полско потекло, хомосексуална мъжка двойка и самотна майка.

Уилям и Катрин прекараха първите две нощи след пристигането си в Нова Зеландия в уединение в луксозен петзвезден курорт, за да си починат от дългото пътуване. Имението Форикохо лодж, чието наименование на маорски означава "блестящи води", се намира на час и половина път от столицата в района на залива Палисър на Северния остров, разкрива в. "Дейли експрес". Собственост е на американския милиардер Уилям Фоли.

Мястото е предпочитано убежище за знаменитости. В него са отсядали Никол Кидман, Мег Райън, Том Круз и Бил Гейтс.

Заобиколени от полицейски кордон, Уилям и Кейт са отдъхвали във вила с кралско легло, отоплен мраморен под и спа. За принц Джордж е било осигурено детско креватче. Новата му испанска бавачка също е на разположение по време на обиколката на херцозите на кралските особи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
4
 
! Отговори
Дани преди 10 години
Да е живо и здраво детето! Но да се прави шоу с един пикльо, който още от сега влиза в една оперетна роля е смешно!
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А бе сигурно не е лошо да си принц?
39
8
 
7
 
! Отговори
Куин Елизабет преди 10 години
Гледахте ли по телевизията малкото английско ла*но как се прави на важно в Нова Зеландия?
38
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
GNUSNI reptili
37
6
 
19
 
! Отговори
Така е преди 10 години
Медиите във Великобритания ще ни рекламират дори малкия хуманоид да се нас**е.
36
0
 
5
 
! Отговори
krivia преди 10 години
Abe,......NEREZ, ti ne znaesh li che tazi moma e milionerka i ne i e hich do parite na princa, ili ti ot liubov ne razbirash. I ti tam li beshe tia kato se sableche na partito.Lisicata kato ne stigala grozdeto , kazvala , che e kiselo, che i tvoiata rabota.
35
4
 
22
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
Поклонете се пред негово височество Принца на сополанковците? Целунете пълните му памперси! Преименувайте улица на негово име в чест на заслугите му към България и света!
34
9
 
21
 
! Отговори
Нормален преди 10 години
Спокойно малък Джордж ще порастнеш след време и тогава баба ти кралицата ше ти намери достоина мома за теб - вероятно първа братовчедка, за да пазиш мозъчните отклонения в семейството, а не да го разпространяваш сред простолюдието.
33
6
 
23
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Не само бебето се е насрало ,но се оляха и нашите дупелизци.
32
5
 
30
 
! Отговори
Дени преди 10 години
Сладък бебок :D
31
4
 
29
 
! Отговори
зорко око преди 10 години
Сладко е хлапето :)
30
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дано не е грозно като дядо си, баща си или чичо си...Макар че по принцип англичаните не са особено лицеприятни!
29
16
 
23
 
! Отговори
Българин преди 10 години
тия дето защитават чавенцето да кажат защо медиите би трябвало да ни го натякват. По-специален ли е от другите бебета ??Или БГ медиите би трябвало да са в синхрон с Великобританските и да се натрапва на народа преклонение пред разни сър-ове, крале, кралици, малкия им принц и сексапилната според тях балдъза.Всеки си има право да чете каквото си иска - вярно е.НО И ВСЕКИ СИ ИМА ПРАВОТО ДА КОМЕНТИРА ДАДЕНА НОВИНА КАКТО СИ ИСКА.Така че мога да си плюя по малкия и родителите му колкото си искам.
28
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
родило се с късмет детето
27
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е задължително всички хора да четат и да се интересуват, но не бива подобни пропагандни теории че Кейт е мома от народа да промиват мозъците на хората. Кейт Мидълтън има генна връзка с Ан Болейн - втората съпруга на крал Хенри VIII и майка на кралица Елизабет I. Тя е една от най-известните кралици в английската история, въпреки че е била на престола едва 3 години (28 май 1533 19 май 1536). При рептилите няма случайни неща.
26
16
 
13
 
! Отговори
Антрополого преди 10 години
Майтапът настрана, наистина има характерните за кръвосмешение лицеви особености.Естествено са му от бащина страна, неслучайно избраха мома от народа, за да ги облагороди със здрав ген.
25
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разбира се, че ще пишат за тия, нали са като панаирджийски мечки! Никой не е чувал за кралицата на Дания Маргрете II и внуците й например!
24
4
 
7
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
е рибата в морето те мажат тигана. пакистанците може пък да решат да си сложат крал дето повече им прилича
23
5
 
9
 
! Отговори
до Райна преди 10 години
PR-ра на британците не е по-силен, просто *** им са повечко сред журналята. Няма нищо лошо в малко градивна критика към сайтовете за новини, така например разкараха статиите за Кардашиян.
22
11
 
18
 
! Отговори
до Райна преди 10 години
Има много кралски фамилии по света, да си видяла тук да им се публикува ежедневието- не. Постоянния спам и лансирането на британската фамилия дразни хората тук, стана по-досадно от статия за Кардашиян.