Соломон Паси извади мобилния за "НАТО селфи"

Расмусен, Плевнелиев и Паси се увековечиха
Обновена: 11 апр 2014 15:08 | 11 апр 2014 12:25, Александър Попов
241
Соломон Паси извади мобилния за "НАТО селфи"
Снимка: Twitter

Генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен, Росен Плевнелиев и Соломон Паси разчупиха официалната церемония, на която Расмусен получи орден "Стара планина" I степен в президентството.

"Виновник" се оказа бившият външен министър Паси, който в духа на световните тенденции си щракна "селфи" с президента и секретаря на НАТО. То не е толкова масово като най-коментираното "селфи" - това по време на Оскарите, но пък за родните стандарти определено е най-височайшото.

Соломон Паси побърза да сподели снимката в Twitter, а Reuters пък е уловил момента на заснемането.

Соломон Паси извади мобилния за "НАТО селфи"
Снимка: Reuters

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трима ***!!!!!!!!!!!!!!!!
88
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия три гадни физиономии - на задграничния господар и две ***, които се увъртат и отриват у него ми писна да ги гледам навсякъде.Чуфутинът за пръв път не се е разсополевил и разплакал от милата гледка на господаря му от НАТО.Два помияря на каишка, управлявани от задграничните им господари, посрещат някого си, който ще ни вкара във война с Русия, сякаш богопомазан слиза от небето...Отврат!
87
19
 
15
 
! Отговори
Пича преди 10 години
Както казваше Жорж Ганчев - българите сме много малък, но пък много *** народ. Имам предвид нашите рубладжии и атакисти за които това безспорно се отнася в много голяма степен
86
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако съм жив, с хляб и сол ще посрещна този, който им пусне по 1 куршум в главите на тия гадове, които с усмивка и снимчици ни вкарват във война.Очертава се, да са отново руснаците е..... като няма друг, който да воюва с тия ***, те ще са, за кой ли път.
85
6
 
48
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Този евреин Паси е национален предател и трябва да бъде съден с доживотна присъда а се вижда и с президента също като него но двамата усмихнати редом с шефа на НАТО все едно, че с Господ се снимат - ега ти *** !
84
7
 
2
 
! Отговори
Софи преди 10 години
До НепознатаНамери се и защита на простотията. Не смятам, че мнение от хора, които се изказват по такъв начин е важно за някого. Да отстояваш позиция не значи да псуваш и да хулиш наред, без поставен казус. Най-лесно е да си себе си, когато си в анонимност, плаша се като чета колко са много и единодушни подобните коментари и мнения. В един момент сигурно ще започнем да се стреляме по улиците, да се изяждаме и т.н. Болен народ, и много ***. Язък за благодатната ни земя.
83
0
 
9
 
! Отговори
Пича преди 10 години
До НепознатаНе е предмет на обсъждане тук, как и доколко можеш да научиш даден език самостоятелно. Пък и не е интересно в случая. Само ще се съглася с теб, че се научава с практика, естествено, така е. А пък аз я имах, за щастие. Сега по същество - дали слушаш един или друг източник, т.е. на руски или английски, ако имаш трезва преценка и не си обвързан родово, религиозно, емоционално или по какъвто и да е начин с единия или другия полюс само тогава не можеш бъдеш в грешна позиция.
82
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо изтрихте коментара за хомо дружинката , а ?
81
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 88ейй изпревари ме :)
80
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
УТРЕ ПУТИН КАТО СПРЕ ДОСТАВКИТЕ НА ГАЗ,ЛИЧНО ЩЕ ОБЕЗГЛАВЯ ДВОЙНИЯТ АГЕНТ И ЕВРЕИН СОЛОМОН ПАСИ И ПОМАКА ПЛЕВНЕЛИЕВ,АЗ СЪМ БОЛЕН ЧОВЕК,НЕ МИ ОСТАВАТ МНОГО ДНИ,ЩЕ ГИ ВЗЕМА СЪС МЕН НА ОНЯ СВЯТ ,А ОТ ВАС ИСКАМ ПАМЕТНИК ТА ВСИЧКИ ДА ПОМНЯТ ВЕЛИКОТО МИ ДЕЛО
79
1
 
5
 
! Отговори
Непозната преди 10 години
До СофиЕстествено, това вече е много толерантна постъпка. Поне никой да не може да ни каже какво мисли по редица важни за всички въпроси. Ние и без това си знаем, че сме *рани, но някак си ни е неприятничко да го четем очи в очи.В България има свобода на словото, Другарко, поне официално всички го твърдят.
78
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чудно ми екакво прави този Соломон по такива срещи ?! КАто къв го дърви на тях .....Агент на ЦРУ ли какъв е !?
77
12
 
4
 
! Отговори
Софи преди 10 години
Ако съм на мястото на администраторите ще премахна опцията коментар. Ако коментиращите тук могат да бъдат взети за представителна извадка на аудиторията на сайта, той би трябвало да бъде закрит. Толкова злоба, липса на толерантност, пълен негативизъм и простотия под всяка една новина. Заслужаваме си всичкото зло, което търпим като народ. Жалко е.. Новината е забавна, нима това не е достатъчно.
76
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гадни долни човечета. Радост да не видите.
75
1
 
31
 
! Отговори
ПОЛИТИЦИ БГта преди 10 години
И ТРИМАТА СА ДОВОЛНИ *** НАЙ ЗАДОВОЛЕН МИ СЕ ВИДИ РОСКО,БАЯ СА ГО ДЪРЖАЛИ НА КОЛЕНЕ
74
5
 
23
 
! Отговори
Ганьо преди 10 години
Каквито политиците, такъв и народа, такава и държавата - смешни и жалки. Търпите 24 години ЕДНИ И СЪЩИ ЛА*** (без значение червени, сини или какви, едни и същи са) И В СЪЩОТО ВРЕМЕ СЕ ОПЛАКВАТЕ! *** народ! Заслужавате си заплатите! Заслужавате си мизерната и долна имитация на живот.
73
1
 
7
 
! Отговори
Непозната преди 10 години
До АнонименИзвинявай, но понеже знам добре два чужди езика, твърдя, че ако сам ги учиш, нищо няма да научиш, просто ги знаеш дотолкова, че никога не си сигурен дали правилно си разбрал това, което ти казват и е изключено самия ти да успееш да изразиш мнението си на съотвения самонаучен език и да те разберат правилно. Явно си някакъв самоук ***. Освен това БиБиС излъчваше на български език, ние в къщи също го слушахме в онези години.
72
3
 
15
 
! Отговори
sorry преди 10 години
Ненужни никому снимки,направени в ненужно време,на ненужно място и с трима ненужни перковци.Идиотска държава.
71
17
 
7
 
! Отговори
Do 77 преди 10 години
Прав си колега.И 1000 пъти предпочитам да гледам тези лица от снимката, отколкото на джуджето путин, Сергей, Орешарски, Волен и т.н.
70
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименДаа и английския го поназнайвам. Научих го сам навремето за да слушам ББСи за да имам собствено и обективно мнение, а не това на партайгеносетата като твоите родители. Нищо лично, просто си мисля, че не е възможно човек да одобрява политиката на Русия, освен ако не е рожба не БГ арбайтер и рускиня (от Коми, например), какъвто е най-вероятния профил на червения *** в такива форуми