Пуснаха дънки за гейове

Стават с цветовете на дъгата като се изперат
Обновена: 23 апр 2014 11:54 | 23 апр 2014 11:54,
29
Пуснаха дънки за гейове
Снимка: Reuters

Фирмата от Сан Франциско "Бетабранд" пусна на пазара дънки за хомосексуалисти с марката "Гей джинс", съобщава "Дейли мейл".

Особеността на новата серия панталони е в това, че след няколко изпирания те придобиват цветовете на дъгата - символ на хората с нетрадиционна сексуална ориентация, разказва БТА.

На пръв поглед дънките изглеждат като всички останали продукти от деним с пет джоба. Но специалната структура на плата го кара да променя оцветяването си след няколко цикъла в пералнята. Боята с цвят индиго пада и се появява оцветяването на небесната дъга.

Промоутърите на новите дънки препоръчват и на хетеросексуалните да си купуват от тях. "Когато карате автомобил тойота не ставате задължително японец, изтъкват производителите. Същото е и с нашите дънки. Когато ги обуете, няма автоматично да станете гейове!"

Панталоните се сдобиват с цветовете на дъгата и без пране, но процесът в този случай е много по-бавен. Чифт дънки "Гей джинс" струва 88 щатски долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
5
 
! Отговори
аз преди 9 години
Ще си взема, нищо че съм хетеро. Подкрепям ЛГБТ.
18
2
 
5
 
! Отговори
Христо Илиев преди 9 години
До АнонименА защо изобщо е необходимо да се третираме един друг? Защо просто не си живеем живота, и не оставим другите хора да си живеят своя?
17
10
 
1
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
Имат ли дупка отзад?
16
9
 
1
 
! Отговори
AAA преди 9 години
Особеността на новата серия панталони е в това, че след няколко изпирания те придобиват цветовете на дъгата - символ на хората с нетрадиционна сексуална ориентация, разказва БТА.Откога пак стана така че цветовете на дъгата са символи на гейовете?? сега само с черно ли да ходя? да ва....
15
5
 
4
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Много му отиват дяволските рога на това изчадие на преден план на снимката, много откровено и тематично. Обаче тия дънки ме съмнява да се продават в България. Българите мразят геюве и ха се е появила такава твар по улиците, без да я пазят десет куки с каски, ха са го спукали от бой.
14
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Купи си шарени дънки и после ходи да се оплакваш, че те третират като различен....
13
9
 
11
 
! Отговори
dark elite преди 9 години
zip- at e otsad
12
8
 
5
 
! Отговори
s преди 9 години
Смях в залата! Колкото оригинално, толкова и тъпо!
11
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отврат.
10
5
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Хайде американски фенове купувайте купувайте че ще свършат.
9
4
 
4
 
! Отговори
Търсят се! преди 9 години
Има голяма заявка за парламента по изричното искане на българските депутати...
8
4
 
1
 
! Отговори
НВ преди 9 години
До АнонименДа но цип не е нужен , според мен е по добре да ходят в "РАБОТНО ПОЛОЖЕНИЕ"
7
7
 
16
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 1 Ненавиждам ония дънки тип "шалвари". Като видя някоя пикла или да се разхожда с такива направо ми иде да й плесна два шамара . Е.ати модата, е.ати чудото аз.И на моята съм й казвал- мисли му да си купиш такива дънки. Още на същия ден ще ти ги нарежа на парцали.
6
13
 
25
 
! Отговори
стига пропаганда! преди 9 години
Сега със сигурност до 3 месеца Байрак Обама ще се появи с такива дънки, за да покаже колко сме толерантни... Не е истина просто! Стига гей пропаганда!
5
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз мислех, че ципа им е отзаде
4
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С заден цип
3
10
 
16
 
! Отговори
дядо преди 9 години
Хайде любителите на *** и педроатлантически ценности ,хенТЕЛЕгентните проТЕСТИСИ,гейберастките избиратели,избирателите на серГЕЙ,*** и най-вече на Роско ****ту -юруш на маслините
2
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Особеността на новата серия панталони е в това, че след няколко изпирания те придобиват цветовете на дъгата - символ на хората с нетрадиционна сексуална ориентация, разказва БТА. "За да потвърдят, че от един път не (се) става.
1
7
 
25
 
! Отговори
Иван Пешев преди 9 години
Сега един прекрасен ден ще се окаже че по магазините има само такива дънки, както едно време с изтърканите дънки , отиваш да си купиш нормални сини или бежови дънки и намираш само разни изкуствено състарени , скъсани и избелени и продавачката ти дига рамене "Ами те такива ги карат". Почвам да вярва в световния гей заговор. Но по-скоро ще се мине на пола като Торанага сан отколкото да им носим шарениите или шев и кройка.