Забавни татуси - завършени са, когато допрете ръце!

Весели рисунки на нестрандартни места
Обновена: 14 май 2014 13:50 | 14 май 2014 11:32,
36

Снимка: Cuded

Повечето хора си правят татуировки, за да изразят себе си. Но в галерията можете да разгледате и такива рисунки по тялото, които демонстрират чувства. Изглеждат завършени само когато хората допрат ръце например. Тези "колективни татуси" са често с романтичен и любовен характер.

Ще видите и забавни татуировки, които са на такива места по тялото, че нямат никакъв смисъл, ако човек не застане в конкретна поза. Или просто весели рисунки на нестрандартни места.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
бай Тошовец преди 9 години
Представям си бабичка с татус: " I love sex" на вътрешната страна на бедрата. :) :)
24
0
 
2
 
! Отговори
бай Тошовец преди 9 години
мнение на опадъка наречен "български народ"...Поне ние бай Тошовците бяхме Упадъчни и си плащахме за това с гонения.Вие Опадъчните сте неграмотни и давате последните си пари за tatoos после отивате да събирате старо желязо.
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Тауирания Умник:Не мога да ти помогна, момче.Знам че се мразиш да се гледаш всеки ден в огледалото с тези простотии, които си направил със себе си,но е късно - премахването на татусите е скъпо и болезнено,в допълнение неефективно.Обиждай и така може и да ти олекне, смешен си.
22
0
 
0
 
! Отговори
Татуаран Нерез преди 9 години
Пускайте Юносите и размразявайте Мразовете, бай тошовци,Поне говорете с някакви факти, а не празни приказки.Хората на Запад дори не обръщат внимание на тези неща, всеки си го прави с цел, за себе си.Само тук комплексите (адски омразна дума, но сами се доказвате като такива) разбират от всичко.
21
0
 
0
 
! Отговори
Татуиран Нерез преди 9 години
Комплексарщина са вашите разсъждения ,че " щом си нарисуван - си или затворник, или наркоман"... типично деградирало мнение на опадъка наречен "български народ"...Жалка сбирщина от хора живеещи преди 89.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Снимка No.8 - егати ноктите! Круела де Вил пасти да яде :P
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най хубавата татуировка е тази, която не си си направил!!!!
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лично не харесвам татуировките и не бих си направил, но коментиращите тук са твърде крайни и доста загубени! Може ли да оценявате човек по това каква шапка носи?! Тъпотия!
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Комбайнера:Браво, и какво те накара да си надраскаш кожата до смъртта си?Колко пари даде за тая умнотия?Можеш ли да го премахнеш, колко ще ти струва премахването и колко време и болка ще ти коства това?Иначе в Бг има "вишу" дето може да се вземе и от магаре.
16
13
 
10
 
! Отговори
Тракторист преди 9 години
Точно тези които плюят по хората с татуировки са най-големите *** и издънки в обществото и сигурно, половината от тях имат някаква глупост направена от някой квартален артист, която на нищо не прилича! Бедни и жалки душици, тесно скроени и много комплексирани. Работя в голяма верига магазини на ключова позиция и имам два ръкава, гърди и гръб. И к'во, нито съм бандит, нито съм невежа - карам втори висше задочно и слушам рок музика. А вие какви сте щом много знаете? ***!
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има смисъл само ако си направиш телескопична татуировка на Q-ро. Забавно е за дамите.
14
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябва да те пере съчмата за да си драскаш тялото и драсканотода стои ПОСТОЯННО - да стои до края на дните ти.Няма нищо по-красиво от нежната женска кожа, без драсканици и простотии. Хората, татуирали се съжаляват за това.Естествено никой няма да го пише но това е огромен бизнес -даваш пари за татуси, а след това пари и болка при премахванетоим с лазер, няма технология гарантираща премахването на всичкицветове. Вижте Бербатов и си задайте въпроса защо играе повечес фланелка дълъг ръкав, дори в жегите.
13
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Татусите са комплексарщина!Вижте ме къв съм гъзар!Аве два шута и ...
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
... на снимка 14 жиците не са довършени :)
11
16
 
13
 
! Отговори
до всички преди 9 години
Деградация, наркомания, затворници? С най- голямо удоволствие бих ви счупил зъбите на всичките нерези, па после с усмивка ще си лежа в затвора! Вие сте комплексирани и тъжни хора! Винаги ще бъдете мачкани и ще сте утайката на обществото! Татусите са много повече от изкуство! Има 1 много известна снимка в нета на един човек, където има татуси навсякъде и в следващия кадър е с престилка и е доктор- татусите го правят некадърен и негоден да бъде лекар ли????
10
4
 
4
 
! Отговори
69 преди 9 години
С две думи: ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА!
9
18
 
16
 
! Отговори
То е ясно! преди 9 години
Татуираните са селяци ( не обиждам селяните !, ***= *** човек!) .... това е повече от ясно за всеки нормален!
8
11
 
22
 
! Отговори
Ив преди 9 години
Човечеството от край време се рисува и татуира, не е нещо ново за да се каже че човек бил с бедна душа. Познавам такива хора и са с по-богата душевност от много други мои познати без татуировки. Така че, да се слагат под общ знаменател на тоя принцип е ... проява на ... комплексирана душа, на която й е тясно в собствения й ограничен мозък :) Аз бих искала да имам татуировки но не понасям каквато и да е болка, така че аз поне ще пропусна...
7
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как точно решихте, че татуировките са символ на деградация и "комплексирана душа"? Тъкмо обратното. Аз мисля за тях като за вид изкуство, като начин да изразиш себе си. За сведение, нямам татуировки, но харесвам хората с такива. Според мен те са точно обратното на комплексирани!
6
2
 
11
 
! Отговори
Фалш преди 9 години
половината татуировки не са истински, а рисувани временно с туш. Такава е и 10