"Селфи" в грешния момент или на грешното място

Вижте примери, от които може да се извлече поука
Обновена: 23 май 2014 17:03 | 23 май 2014 17:00, Александър Попов
32

Пазете снимките си, защото приятелите могат винаги да ви скроят номер. Снимка: Imgur
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: селфи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
урунгел преди 9 години
8 кърти
26
1
 
0
 
! Отговори
dp преди 9 години
28 - до dp - сигурен съм, че би бил доста по-внимателен на какво мнение давашглас неанонимно, не звучиш като да си глупав да не знаеш, че тия ти мнения тук щепредизвикат само превъртане на очите на публиката.За свикване съм свикнал отдавна, къде-къде по-трагични писания от твоите тук имаза свикване.Обадих се само защото хленчът ти е тривиален, всеки знае какво ще последва след първатадума от такава тирада.
25
0
 
1
 
! Отговори
до dp преди 9 години
Ами както обичаш да казваш "свиквай", давам глас на мнението си.
24
4
 
3
 
! Отговори
до dp преди 9 години
Ехх, тровел съм бил себе си, докога ще се успокоявате с клишета не знам. Мързелът да се измисли адекватен вариант на нещо като "селфито", което не продукт без аналог води до подобни безумици. Чуя ли някой да ми фъфли на англо-български, го приравнявам до онези ***, пишещи на маймуница, вместо на кирилица.
23
3
 
4
 
! Отговори
dp преди 9 години
22 - до dp - единствения, за когото може би имаш силиците да отровиш си ти самият,не е ясно и това дали умееш.Не знам на какво е обречен който се "отрече" от езика си - каквото и да значи такаватъпа помпозна фраза - но със сигурност всеки, който спре да учи (т.е. да възприема нови неща, еволюцията на езика е едно от тях) вече се е провалил, животът му е приключилколкото и години да извегетира.
22
0
 
8
 
! Отговори
до tulski преди 9 години
Преди появата на "селфи" се ползваше автопортрет и не само у нас, хората не започнаха да се снимат сами с появата на "селфи", имам 20 годинишни снимки с маймунски физиономии, дето съм си правил сам от скука.
21
3
 
4
 
! Отговори
До атакист преди 9 години
Ей, атакистче, ами думата "АТАКА" дали не е чуждица, бе, приятелю?Иначе съм съгласен с теб, де. "Селфи" дразни, ама АДСКИ МНОГО ДРАЗНИ.Дори на английски думата е измислена, не виждам защо да не може да си измислим и ние. "Самоснимка", например, или нещо такова.
20
5
 
8
 
! Отговори
до dp преди 9 години
С нищо няма да свикам, ще тровя всеки, който цапа езика. Едно е езикът да еволюира, друго е да бъде рушен с вносни думи. Не знам какъв "общогалактически" те гони, но всеки, който е готов да се откаже от езика си, е обречен на провал.
19
3
 
5
 
! Отговори
dp преди 9 години
16 - до dp - всеки език еволюира непрекъснато, свиквай. С глобализацията покраймрежата сме съвсем недалеко от стандартния галактически :-)."Автопотрет" и "селфи" не са синоними, последното е приложимо само към снимки,дали не и само към снимки направени с цифров апарат.
18
8
 
11
 
! Отговори
Йоци преди 9 години
А мен не ме интересува, че някакъв пъпчив *** смята да говори на маймунски език.
17
15
 
11
 
! Отговори
Йаци преди 9 години
На мен пък не ми пука, че на няколко озлобели чичковци не им допада някоя дума :p
16
4
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 15Брачед, само дето тази дума стана актуална в последно време из медиите и тия от сайта спекулират с нея в момента! А това е толкова жалко от тяхна страна, че няма накъде!Понял?
15
7
 
9
 
! Отговори
до dp преди 9 години
"Не им харесва думата селфи, сигурно и вместо компютър "сметар" искат да казват."Не разбираш, езикът ни вече е достатъчно замърсен от внесени думи, че да продължаваме с нови и нови. За селфи си имаме автопортрет, макар и тя да е внесена.
14
7
 
8
 
! Отговори
dp преди 9 години
Не мога да разбера плачливите коментари - поне половината са така.Ми като не ви харесва цък и четете/гледайте друго бе.Не им харесва думата селфи, сигурно и вместо компютър "сметар" искат да казват.Аман от смачкан народ който очаква от всяка дума която чуе да му бъде разкритатайната на успеха та да не е вече толкова смачкан.Статията нито агитира нито се пъне, нещичко там не особено добро не и особенолошо, какво толкова има да се хленчи (знам, че е от навик и точно това ме дразни).
13
4
 
21
 
! Отговори
мастурбатор преди 9 години
Аз под "селфи" разбирам да си посегна сам.
12
3
 
1
 
! Отговори
pancho.madzharov преди 9 години
selfielifes
11
3
 
7
 
! Отговори
bm преди 9 години
Имам си СелфиАз съм много социаленщот си имам селфиот *** ми натураленси извадих свежи елфи*Леко свежо ароматносъс загар покафенящракнах ги аз деликатнопрофила си да сменяbaimomchil.blogspot/2014/04/blog-post_14.html
10
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
3 статии за "Селфи" има на началната страница на този сайт. Явно простотията на редакторите е повсеместна!!!
9
2
 
2
 
! Отговори
ебахти преди 9 години
Кончита с вурст
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Простите журналисти, нямат акъл в *** глави, затова пишат простотии.....жалки сте