15 хил. вампири живеят на Острова, твърди учен

Живеели в обособено общество
29 май 2014 13:35,
19
15 хил. вампири живеят на Острова, твърди учен
Снимка: Reuters

Според д-р Емир Уилямс от университета в Рексам вампирите във Великобритания са около 15 хиляди и живеят в тайна мрежа, пише в. "Метро".

Вампирството на Острова представлява добре обособена субкултура, пише БТА. Психологът Емир Уилямс пуснал в мрежата специален въпросник, така че да може по-добре да изучи вампирските нрави на поданиците на Нейно Величество.

Вампирите са група хора, които пият кръв, коментира специалистът. Но те имат правила, които много рядко нарушават. Те указват от кого може и от кого не може да се консумира кръв. Така например кръвните вампири получават лакомството си предимно от доброволни донори. Точно определено е от кои части на тяхното тяло може да се взима кръв и колко!"

Според д-р Емир Уилямс обществото на вампирите е доста комплексно. В него са интегрирани душевни и хибридни вампири, кръвни донори, изпълняващите роли и обикновени ентусиасти. "Аз не мога да ги характеризирам като добри или лоши, нормални или откачени, допълни специалистът. Но това е общност, която трябва да бъде проучена по-добре!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
4
 
! Отговори
ГФТ преди 9 години
А според д-р Кемир Джуилямс от университета в Чъшет Пексам във Великобритания има 56000 души, които ядат само камъчета от река Темза. И още 82000, които живеят по дърветата на Шерудската гора. Също така в България има около 5200 души, които живеят само от фотосинтеза от ЛСД мониторите, докато четят статиите на Михаела, преписани от тиалото-беге и пишат чат-пат русофилски постинги
12
3
 
8
 
! Отговори
Аха ясно преди 9 години
Всичко ми просветна. На запад освен откачалки други не са останали. Сега само трябва да изясним на какво се дължи, на ГМО храната или на ваксините с живак, които им бият от малки.
11
1
 
6
 
! Отговори
Какъв е д-р Емир? преди 9 години
Потомък на смесен брак ли е?Дали пък не подготвя някакво сравнително изследване на тема"Вярвания в свръхестествени същества" или нещо подобно,в което да съпостави фолклорни и съвременни суеверия от Острова с такива от Ориента.Напълно е възможно, щом е пуснал въпросник в мрежата - така ще проучи какво мислят днес хората по тези теми,които той изследва.Възможно е и друго - има такова заболяване,което се облекчава посредством пиене на кръв, но болните се срамуват и се крият. Дали не проучва това?
10
3
 
21
 
! Отговори
Сократ преди 9 години
Очаквам следващият победител в Евровизия да е вампир/некромант или зоофил. ;)
9
2
 
13
 
! Отговори
до анонимен 10 преди 9 години
премиер на вампирите ли ?
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До стефчо"тоя е учен колкото мене... "Щом си в състояние да направиш това заключение, според мен си по-учен от него :) Той едва ли знае колко е ***, а ти знаеш ;)
7
1
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
аз съм си приготвил дървените колчета , ама няма да ги забивам в сърцето , ще ги забивам у г**о им .
6
2
 
9
 
! Отговори
хахах преди 9 години
Ко? НЕ! :-)
5
3
 
6
 
! Отговори
за Стефчо преди 9 години
Драги Стефчо, това не говори особено добре и за теб!
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичко е от рекламата, рекламираха вампирството с разни филми и те хората копират. Същото е и с еднополовите бракове
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, нашите са по-малко, ама са концентрирани с парламента и в министерствата.
2
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И в БГ има. Предимно са в парламента. Изпиха на хората кръвчицата.
1
4
 
16
 
! Отговори
стефчо преди 9 години
тоя е учен колкото мене...