Студената бира е вече само на една ръка разстояние

Датска компания предлага подземен хладилник за горещите дни
2 юни 2014 22:46,
7
Студената бира е вече само на една ръка разстояние
Снимка: Архив Reuters

За мъжете едва ли има нещо по-приятно от това да прекарват горещите дни в градината в компанията на сочна мръвка и студена бира.

Неудобството за тях идва, когато трябва да станат и да отидат до хладилника за поредната ледена напитка. Решението на проблема, предложено от датската компания иКуул, е подземен хладилник със същото име, който съхранява ценните кутийки с бира студени в горещините, съобщава сайтът "Юбергизмо".

Подземният хладилник претворява по нов начин многовековната практика храните и напитките да се съхраняват под земята. Уредът също така е екологичен, тъй като не използва никакъв друг източник на охлаждане, освен подпочвената температура. Всичко, което собственикът му трябва да направи, е да изкопае дупка в градината, която ще се превърне в постоянен дом на полезния иКуул.

Хладилникът е висок 120 сантиметра, тежи 12 килограма и е проектиран да приютява 24 кутийки бира от 330 милилитра. Отварянето на иКуул се извършва с манивела. Цената на уреда е 349 долара.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 5Ти па щот' си много убав!
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пия бира и ям мазна храна но нямам шкембе и съм едва 74 кг. Тлъстините не идват от бирата и храната а от подземния хладилник тоест за да не им се налага да стават...
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анна...а българките приличат на коминочистачи на 36...за българите - шушляци не ми се говори.
4
0
 
3
 
! Отговори
Той преди 9 години
Съгласен съм с Минчо от коментар 2. Въпреки, че съм склонен леко да контрирам. Голяма част от храните на пазара са некачествени, което допринася за коремчето :) Леко не съм съгласен и със статията - сочни мръвки в летните жеги... ммммм... 'айде мерси :)
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АннаАми вземи си такъв, които не пие бира.Ако не ми схващаш намека - по директно :Почти абсолютно всички пият бира - и ти ги изкара всички тези хора приличащи на хипопотами.:)))
2
0
 
4
 
! Отговори
Минчо преди 9 години
До АннаТо това не е от бирата , и аз пия бира като разпран ама плочките са на място ... всичко е от начина на живот ... бира примесена с мазни храни и пословичен мързел и воала ... шкембе от класа ...
1
2
 
5
 
! Отговори
Анна преди 9 години
И без подземен хладилник на по 40 вече приличат на хипопотами...