Как да се сдобиете с втори паспорт?

Колко струва гражданството в друга държава
3 юни 2014 16:40,
7
Как да се сдобиете с втори паспорт?
Снимка: bgonair.bg

Ако обичате да пътувате и не се задържате на едно място, един паспорт със сигурност ви е малко. В такъв случай се нуждаете от второ гражданство.

За съжаление, в повечето страни даването на гражданство не е толкова лесна работа. Но има държави, в които всичко е възможно срещу пари.

Срещу инвестиции в местната икономика страни като Австрия, Кипър и Малта дават гражданство на хора, което им позволява безвизово пътуване из стотици държави.

Вижте коя държава предлага най-изгодната оферта за второ гражданство във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
ox преди 9 години
Има няма още 6 години дай Боже и аз взимам 2ри. Ама какво от това? И 100 паспорта да имаш като родината ти е мащеха,все тая...
4
0
 
1
 
! Отговори
з преди 9 години
много е лесно -живееш ,работиш и плащаш данъци 10 години и готово,но трябва да владееш езика ,да имаш чисто съдебно минало и платени данъци-ЗАКОННО
3
0
 
2
 
! Отговори
gagA преди 9 години
Австрия не разрешава второ гражданство. А и не е толкова лесно струва около 3000 ?
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 3:Много е лесно (навсякъде) както ти си отбелязъл, само че има една малка подробност -да имаш много, ама наистина много пари.
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-лесно дава САЩ. Владимир Живков е в САЩ, Маруся Мирчевска в САЩ, синът на Георги Георгиев Гец е в САЩ. Австрия също лесно дава: Огнян Дойнов беше емигрирал с целия си род в Австрия, също деца на министри от времето на комунизма.