Албена Денкова и Михаела Филева в битка за златото в Dancing Stars

Дарин Ангелов зае третото място в танцовата надпревара
Обновена: 5 юни 2014 14:24 | 4 юни 2014 12:20,
12

Албена и Калоян впечатлиха журито и публиката със страстно танго, Снимка: Нова телевизия

След напрегната надпревара снощи Михаела Филева и Албена Денкова ще спорят за титлата Кралица на Dancing Stars. Те ще се изправят една срещу друга в големия финал на бляскавото шоу, след като Дарин Ангелов отпадна на крачка от финала.

Журито беше във възторг от всички участници миналата вечер и техните оценки - максималните 40, отидоха за абсолютно всички танци.

След напрегната надпревара снощи бронзът отиде при Дарин и Ани, за които третото място е тяхната достойна  победа. „Научих тялото си да се движи в ритъм, благодаря на целия екип на Dancing Stars”. С тези думи Дарин определи своето участие в най-бляскавото танцувално шоу в българския ефир.

Въпреки трудностите той достигна до финала, благодарение на много труд и упоритост. Миналата вечер първият танц на Дарин и Ани ги върна към самото начало, а именно куикстеп. „Абсолютно състезателен танц, не се уморих да повтарям колко си талантлив”, не сдържа похвалите си Илиана. Второто им изпълнение отново им донесе максималните 40 точки, а вечният хит на краля на попа Майкъл Джексън "Smooth Criminal" ги доближи още до титлата Крал и Кралица на Dancing Stars 2014. “Доказа, че си единственият актьор в България, който танцува по-добре от мен”, коментира Христо Мутафчиев.

Aлбена посвети своя първи танц – тангото, на своята майка. „Не може класирането да е твоята мотивация. Мотивацията е любов”, така Албена коментира движещата сила в нея, която я заведе до заветния финал в Dancing Stars.

Най-красноречиво журито определи неповторимия й талант и държание, достойни за подражание. „Гордея се, че съм българин, благодаря ти”, възкликна Христо и допълни, че Албена ни учи как да бъдем личности, пишейки история всеки един миг.

Тя от своя страна сподели, че за нея е чест да е на сцената на Dancing Stars 2014 и ако е мотивирала поне един човек да се занимава с танци, то това е нейната победа. Вторият й танц в мега фрийстайла, за който й съдействаха и солистите на Националната опера и балет и балет „Арабеск”, изправи публиката и журито на крака и те го определиха като най-добрия танц за целия сезон. Защитници на Албена Денкова  в залата снощи бяха олимпийската шампионка по плуване Таня Богомилова и шампионката в живота Нана.

Контемпорарито на Михаела и Светльо отново доказа, че младата изпълнителка заслужава титлата „Мис чаровност” на Dancing Stars 2014. Емоцията, която тя предаде чрез танца си, дори напълни очите на Христо Мутафчиев със сълзи. „Бандитската” хореография в танца с четирима професионалисти затвърди 40-те точки. Светльо и Михаела съчетаха цели 6 стила и се справиха безупречно.

Двете финалистки – Албена Денкова и Михаела Филева, ще се борят за титлата Кралица на Dancing Stars 2014 в четвъртък, 5 юни, от 20.00 часа по Нова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
7
 
! Отговори
Димана преди 9 години
Прекрасно шоу! Забавлявахме се от сърце! Много силни участници, много красиви танци и много старание от страна на непрофесионалистите! Само че....не бих причислила Албена Денкова към нивото на хора като Михаела и Дарин... Не са равнопоставени, Тя не тръгва в състезанието от нищото като тях....Като се има пред вид това, тя не би трябвало да участва... И все пак Михаела е равностойна съперница за приза, което означава, че нейният успех е по-голям. Да подкрепим талантливата Михаела!
11
1
 
3
 
! Отговори
Жоро преди 9 години
до 8 - има - като две капик вода
10
6
 
6
 
! Отговори
Жоро преди 9 години
албена денкова - вън. как смее да се показав пред хората, след като спи с един УБИЕЦ.
9
6
 
6
 
! Отговори
бях за Дарин преди 9 години
Все едно цялото шоу работи за Денкова. Цялата тази скалъпена реабилитация на горката жена няма да поправи грешката й. Незнам как е възможно някой да продължи да живее и поддържа убиец.Колкото и да е готина, тя е една заблудена влюбена овца. Така вината става и найна(да не говорим, как и този "мъж" не пое никаква отговорност). Как пък не намери любов другаде?
8
4
 
6
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
Има ли шоу с развлекателен характер, където участват българи, което да Ви хареса?И поне веднъж да не плюете и " предсказвате " разултати?Аз, пък, ще кажа: красиво шоу, красиви танци, много талантливи българи и българки - професионалистите и техните партньори.Браво за желанието и любовта, браво за борбата, браво за красотата, която ми подарихте!Успешен и справедлив финал пожелавам!
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ама има ли кой изобщо да ги гледа тези простотии а и отгоре на това да пуска СМС?????
6
3
 
8
 
! Отговори
Белята преди 9 години
Всичко е манипулация: 1. Никакви СМС не се броят! 2.Принципът е на полуфинала да отпада по един силен, а на финала да остава един явно/по-слаб/ и един добър/който и избират/. Така беше на Гласът на България, така е и сега !
5
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За другия сезон да поканят Фидоса да танцува цоптроп или там каквото беше. Може Мони Дянков да я поддържа!
4
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кое й се получава лесно на Албена? Поддръжките ли? Дори и поддръжките не ги правят толкова леко и танцувално, колкото Михаела и партньора й. А по отношение на останалото Албена е пълна скръб - все едно са пуснали някой катър на сцената.
3
8
 
15
 
! Отговори
pam преди 9 години
Албена и партньора и са професионалисти. Лесно се получават нещата. Другите две двойки, едната от които отпадна, едниния е професионалист, а другия не е. Редно беше тези двойки да стигнат до финала, при цялото ми уважение към световната шампионка.................... Не й е мястото тук за се доказва
2
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Албена принципно впечатлява журито, каквото и да изтропа или прелети върху ръцете на бедния си партньор.
1
12
 
9
 
! Отговори
СЕМ-ко преди 9 години
На кой му дреме и за нея и за него а още по-малко за жалката телевизия, по която върви тази боза! Не знам коя е, но вероятно сте с един собственик, другари "Днес.бг"?