Животът на село е красив

Баща прави невероятни снимки на семейството си
Обновена: 4 юни 2014 19:28 | 4 юни 2014 16:50,
26

Снимка: Себастиан Лучиво

Себастиан Лучиво запечатва най-трогателните моменти от живота на семейството си, което живее в малко селце в Полша. Той е бизнес консултант през деня и фотограф през нощта. Черпи вдъхновението си от красотата на природата и селския начин на живот.

Основните герои в неговата работа са очарователните му синове на 8 и 11-годишна възраст, както и съпругата му. В снимките му участват и домашните му любимци. Четиричленното семейство има и няколко пухкави съквартиранти - две големи и три малки кучета, една котка и морско свинче.

Всички те живеят под един покрив в живописна селска среда.

Вижте повече от работата на Себастиан Лучиво тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
na selo poveche ot edna vakanzia ne moga da izdurja.
18
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Снимките не са лоши, но ми навяват нещо тъжно. В първият момент помислих, че са от руско село. Харесвам много селото, но не в този вид, възхитена съм от селцата в Германия, Швейцария китни, красиви, като излези от картина. За нашето села нямам думи.В едно предаване гредах за чужденци купили си къща в някакво БГ село, когато един от мъжете пристигна и минаха покрай селката кръчма, попита - "Това статисти ли са". А те едни пяници, мръсни, един москвич паркиран...страшна картинка.
17
0
 
7
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 9 години
До НегостенкаМакар да не съм от шопско, много харесвам тамошния хумор. Те имат много вицове да надутите граждани. Една тяхна приказка казва: "Арният живот е у градо, ама ключот за него е у село". Напълно вярно е, че селото храни града. Ти какъв хляб ядеш, бетонен ли? Пшеницата, с която е печен хляба ти на масата, на покрива на панелката ли е расла или на село? Доматите и краставиците в салата ти в градската канализация ли са се пръкнали? Или пък кожата за палтото ти от бетона е стъргана...
16
4
 
4
 
! Отговори
Негостенка преди 9 години
До gostЗнаеш, че не е истина, че селото храни града - точно обратното е. Това, че хората от село си донасят всевъзможни зимнини, не означава, че хранят някой друг, а е дълбоко вкоренен манталитет "да не дават пари" за храна.Нямах намерение да влизам в спорове, защото снимките са прекрасни. Но в тези снимки снимки има естетика и творчество, каквито в нашите села почти не се срещат поради много обективни и субективни причини.
15
4
 
1
 
! Отговори
gost преди 9 години
аз сам от xората дето се кефя като си ида на село и не слу6ам 4алга 6тото не понасям тоя вид музика и не се срамувам да си кажа 4е сам до6ал от село за6тото селото ни храни анатакива като тоя екземпляр може да му заявим аиде пи4 *** на луната иси слу6аи 4алгата и датие кеф пуцаи куме както казва6е един приятел дисководе6т някога и е прав
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ***...Що ли не познавам един селянин който не пие и не слуша чалга????А познавам много...
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прекрасни!
12
0
 
4
 
! Отговори
Злият преди 9 години
Абе вие не можете ли да коментирате самата статия и снимките на човека? Вечно се оплаквате от мизерния си живот. Не ви ли писва? Гледайте поне малко и положителната страна на нещата.
11
1
 
9
 
! Отговори
Discovery преди 9 години
До 4:Аз не визирах годините преди 89... аз съм набор 88, така че не съм живял по "онова време" :). Но кражби убийства и т.н... винаги си е имало, просто тогава нямаше толкоз телевизия, интернет и т.н, пък за едно дете де ще ти ги разбира тез неща... да не говорим, че децата по принцип нямахме някакви джаджи с които да се фукаме, така че го нямаше и тоя материализъм и завист, които ги има днес. Беше си просто безгрижно детство :)... не казвам, че сега няма безгрижни деца, но все пак... все пак..
10
5
 
5
 
! Отговори
имотите падат преди 9 години
Къде са ***, които на една последна снимка обират и претрепват всички? Не ни пробутвайте тези романтични глупости, не и на нас.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хайде пак конструктивна дискусия от сорта провинция срещу столица, село срещу областен град:)
8
7
 
2
 
! Отговори
Варна преди 9 години
Ако можеше и от околностите пришълците да си се върнат по селата Варна ще процъфти !
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спокойните и балансирани хора,без стрес живеят най дълго,доказано е
6
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Софиянци са тарикатите в България, направиха си и метро за сметка на селяците..Хубави и модерни сгради плюс археология,...Вече и изключително чист откакто спря кремиковци...Много минерални извори с трапезна вода ..ВИТОША обогатява с кислород въздуха на красива София...Софийските полета раждат най хубавата пшеница,,с модерните животински ферми София се гордее ....С високи цени постепенно ще изгоним ***...
5
6
 
38
 
! Отговори
СЕЛТАК преди 9 години
Децата живели на село стават много по стойностни хора от гражданите !! В града цари алкохол, наркотици ,чалга , а на село - работа !!
4
2
 
35
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 9 години
Селата още ги има, въпросът е защо хората се блъскат в градските панелки. Аз си имам къща на село. Преди години и животни сме отглеждали, в момента не. Един ден, като се пенсионирам, отивам там да живея, а град оставям на младите. Уви, повечето хора продават къщите на предците си в селата за мизерни пари - 20 до 30 хил. лв. Умните европейци си купуват такива обширни селски къщи и живеят на спокойствие и тишина, докато простият българин точно обратното -продава къщата на село за панелката в град.
3
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубаво е на село, разбира се. Въпросът е да няма ***.
2
2
 
38
 
! Отговори
Stani преди 9 години
До DiscoveryПрав си, хубаво си беше!Спокоен и безгрижен живот - нямаше кражби, убийства, всичко се знаеше....Но пък и заплатите бяха ниски, магазините празни, ..., но все пак си беше хубаво!
1
33
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Красив, но малко миризлив.