Красавици като за световно: Аржентина – Босна и Херцеговина

Виктория Ванучи или Амра Силайджич. Изборът е ваш
15 юни 2014 17:40, Красимир Ангелов
19

Виктория Ванучи. Снимка: Facebook
Амра Силайджич. Снимка: amrasilajdzic.com

Общо гласували: 943
Виктория Ванучи
26%
Амра Силайджич
74%

Давид срещу Голиат. Пълен дебютант на световно първенство срещу двукратен световен шампион. Босна и Херецеговина срещу Аржентина.

Това е един от крайно любопитните мачове от първия кръг в груповата фаза на Световното първенство. Ще успеят ли Един Джеко и компания да спрат устрема на „гаучосите“ към световната титла ще разберем тази нощ, а преди това ви даваме възможност да изберете коя от двете държави ще спечели на нежния фронт.

За целта сме избрали 2 красавици, които жънат успех сред мъжете. И така - Виктория Ванучи или Амра Силайджич? Изборът е ваш!

Виктория Ванучи – бившата аржентинска тенисистка, на която мнозина предричаха бляскаво бъдеще. Травма в гърба обаче я принуди да спре със спорта, но не и със спортистите. Едно от най-сериозните й завоевания в леглото бе нейният колега на корта Давид Налбандиян. След края на спортната й кариера тя направи много фотосесии за еротични списания.

Амра Силайджич – родената в Сараево босненска манекенка е една от най-известните млади жени в своята страна. Тя е половинка на звездата на националния отбор на Босна и Херцеговина Един Джеко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.