Красавици като за световно: Германия – Португалия

Сара Брандер или Паула Лабаредас. Преценете сами
16 юни 2014 15:00, Красимир Ангелов
29

Сара Брандер. Снимка getty images/gulliver photos
Паула Лабаредас. Снимка: paulalabaredas.com

Общо гласували: 1054
Сара Брандер
41%
Паула Лабаредас
59%

Тази вечер от 19 часа Германия и Португалия излизат един срещу друг в поредното европейско дерби от груповата фаза на Световното първенство в Бразилия.

Водени от Кристиано Роналдо иберийците ще се опитат да спрат Бундестима, който според мнозина експерти е най-силният европейски отбор на това първенство. Двата отбора досега са се срещали 17 пъти, като в тях 9 са победите за Германия, 3 за Португалия и 5 мача са завършвали наравно.

По традиция преди това ви даваме възможност да изберете коя от двете държави ще спечели на нежния фронт. За целта сме избрали 2 красавици, които бързо могат да се превърнат в любимки на мъжете. И така - Сара Брандер или Паула Лабаредас? Изборът е ваш!

Сара Брандер, Германия. Германският модел, съпруга на халфа на Бундестима Бастиян Швайнщайгер. Родена на 12 декември 1988 година и висока внушителните 180 см. По време на Европейското първенство през 2008 година Сара бе избрана за най-красивата футболна половинка, макар тогава да бе само на 20 години.

Паула Лабаредас, Португалия. Русокосата актриса и модел е истинска любимка на мъжете в своята страна след честите си еротични фотосесии. Паула е родена на 6 юли 1982 година и е висока 163 см. Всъщност тя живее и работи в САЩ, но не пропуска да отбележи своята симпатия към националния отбор на своята страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и аз гласувах за германката, защо не се променят процентите? дрвугата е нестествено плоса и нестествено руса!
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе аз няма да забравя бившата моделак АДриана Сленарикова- карембьо - виж това беше жена.
22
1
 
4
 
! Отговори
dan4o ruse преди 9 години
sara e s 5 klasi nad drugata.nqmat mqsto za sravnenie
21
1
 
1
 
! Отговори
kinolog преди 9 години
сан бернара е готина но и пола лабрадора не е за изхвърляне....или пък-защо не?!;))))
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И аз гласувах за германката, обаче защо не се променят процентите
19
4
 
6
 
! Отговори
;) преди 9 години
Това същество в дясно има околко 30 пластични операции! Ужас! Друго си е естествената красота на немкинчетата!Фийл шпас!
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бог раздавал красиви жени,но за България не дал.Ангела го попитал -защо в България не даде А Бог отговорил - е как да дам нали от България ги взимам
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябва да сложите Лена Герке
16
0
 
7
 
! Отговори
Мултиплицатор преди 9 години
Бих се мултиплицирал и с двете.
15
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още един бутон мършава лелка тип бенелюкс.Пътуват двама във влака из Европата , единия пита другия - как ще разберем че навлизаме в бенелюкс (Белгия,Нидерландия,Люксембург)?- няма страшно гледай през прозореца когато кравите станат по-хубави от жените пристигнали сме.
14
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искам довечера Германия да направи с Португалия това, което направиха холандците с испанците.
13
4
 
9
 
! Отговори
От 13 преди 9 години
Исках да кажа, че повечето българки на 36-40 г., ако ги видиш на живо по бански костюм, са с по-стегната плът и кожата им много повече е съхранила младежкото си сияние, в сравнение с това, което видях във фотосесиите на португалката. В тийнейджърските си години и малко след това,Паула явно е била красавица, но после се е отпуснала грозно, сигурно не спортува. На една от последните й снимки, единственото, което запомняш, е бенката на д/пето й,отляво - просто не те впечатлява,една мършава лелка е.
12
2
 
9
 
! Отговори
Йово преди 9 години
И двете са красиви жени но германката се казва Сара Бранднер а не Сара Брандер както е написано на снимката.!
11
0
 
5
 
! Отговори
До 6 преди 9 години
Вярно е това, че следва да са в еднакви пози и с еднакво облекло, за да можем да ги преценим правилно, но те явно не са си правили снимки с цел да участват в подобна класация и от Днес.бг качват такива фотографии, каквито успяват да намерят. Аз мисля, че хрумването им за този импровизиран конкурс е добро попадение, разнообразява ползвателите на сайта.Паула може би е била супер преди 15-20 г. Все пак, сега е на 36 г. Повечето българки, на плаж,без грим,са по-стегнати от нея и с по-младежка кожа
10
0
 
4
 
! Отговори
sashkodg преди 9 години
Защо по дяволите не мога да гласувам и за двете?
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ох и двете ги вземам...
8
8
 
4
 
! Отговори
да преди 9 години
Това е доста *** игра-класация ...или каквото и да е там, която би забавлявала аудитория от момчета от 7ми до 9ти клас , и то само такива които не са правили все още секс и се самозадоволяват. За пореден път доказвате че сте изключително инфантилна медия !
7
6
 
8
 
! Отговори
До 5 преди 9 години
Нещо си в грешка; има потурчени българки, попадащи в графата хубави и умни, оригиналнит са леко увредени.
6
0
 
16
 
! Отговори
Dan преди 9 години
Тези ако ги снимат в една и съща поза с едни и същи дрехи няма да има кой-знае каква разлика да не кажа никаква...Сещам се за вица -Питат американеца коя обича повече,съпругата или любовницата, той-Ами съпругата естествено тя е майка на децата ми, питат французина -Коя обичаш повече съпругата или любовницата, той- любовницата естествено тя ми е тръпката, питат и българина -Коя обичаш повече съпругата или любовницата ,той-Абе аз си ги е.ем и двете, ама за обичане най-обичам мама....
5
7
 
15
 
! Отговори
До 3 преди 9 години
Ястребе,Не те разбрах. Да не искаш да кажеш, че няма хубави и умни туркини? Ние всички познаваме такива. Хубави и умни туркинчета има и у нас, и в Турция, а също и в Германия.Не мисли, че патриотизмът ни пречи да оценяваме качествата на момичетата от другите етноси.