Красавици като за световно: Германия – Португалия

Сара Брандер или Паула Лабаредас. Преценете сами
16 юни 2014 15:00, Красимир Ангелов
29

Сара Брандер. Снимка getty images/gulliver photos
Паула Лабаредас. Снимка: paulalabaredas.com

Общо гласували: 1054
Сара Брандер
41%
Паула Лабаредас
59%

Тази вечер от 19 часа Германия и Португалия излизат един срещу друг в поредното европейско дерби от груповата фаза на Световното първенство в Бразилия.

Водени от Кристиано Роналдо иберийците ще се опитат да спрат Бундестима, който според мнозина експерти е най-силният европейски отбор на това първенство. Двата отбора досега са се срещали 17 пъти, като в тях 9 са победите за Германия, 3 за Португалия и 5 мача са завършвали наравно.

По традиция преди това ви даваме възможност да изберете коя от двете държави ще спечели на нежния фронт. За целта сме избрали 2 красавици, които бързо могат да се превърнат в любимки на мъжете. И така - Сара Брандер или Паула Лабаредас? Изборът е ваш!

Сара Брандер, Германия. Германският модел, съпруга на халфа на Бундестима Бастиян Швайнщайгер. Родена на 12 декември 1988 година и висока внушителните 180 см. По време на Европейското първенство през 2008 година Сара бе избрана за най-красивата футболна половинка, макар тогава да бе само на 20 години.

Паула Лабаредас, Португалия. Русокосата актриса и модел е истинска любимка на мъжете в своята страна след честите си еротични фотосесии. Паула е родена на 6 юли 1982 година и е висока 163 см. Всъщност тя живее и работи в САЩ, но не пропуска да отбележи своята симпатия към националния отбор на своята страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
19
 
! Отговори
Изгубих 15 минути, преди 9 години
за да ги търся по сайтовете тези двете. Почти реших да гласувам за португалката, която на повечето снимки е по-миловидна в лицето, а позите й са нагласени явно от опитни фотографи. После обаче попаднах на сведение, че е висока 163 см и на материал с 4-5 снимки и американското знаме. Паулчето е много провиснала, а на някои от тях - и грозно кльощава.Затова избрах Сара германката,най-красива футболна половинка(2008)- в лице е малко като ***, но по отношение на крака и тяло е далеч пред Паула.
3
8
 
23
 
! Отговори
ястреб преди 9 години
Аз ще чакам Турция да се класира на някой форум и да ви видя как ще извадите хубава и умна турца, хахаха
2
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Южното очарование е с едни гърди по-добро от северната арденска тежковозна кобила!!!Пожелавам успех на Португалия!!!!
1
0
 
21
 
! Отговори
Мъж (малко с рима) преди 9 години
Има една приказка пусни хиена у вас и не можеш я изгони.В този случай обаче е по различно: качи една такава а в колата си, пусни я в къщата си...и забрави за колата и къщата,понеже вече ще ги ползва тъщата.