Дел Боске намекна за напускане

"Ще помислим какво е най-добре за Испания, включително и моята позиция"
Обновена: 19 юни 2014 15:48 | 19 юни 2014 13:06,
12
Дел Боске намекна за напускане
Снимка: Reuters

Селекционерът на Испания Винсенте дел Боске намекна, че може да напусне отбора, ако това ще е от полза.

Световният шампион бе елиминиран още в груповата фаза на Мондиала в Бразилия, след като в първите си два мача записа две загуби. В първия мач Ла Фурия бе отнесена с 5:1 от Холандия, а вчера бе безпомощна срещу Чили и загуби с 0:2.

"Истина е, че когато се случи нещо негативно в толкова важен турнир като този, това има последствия", коментира Дел Боске след мача.

"Не искам да влизам в анализи в момента, защото има достатъчно време пред нас да го направим. Ще направя пауза и ще помисля какво ни дадоха тези играчи и че имаме федерация, която е солидна и не е в упадък. Има време да помислим какво е най-добро за Испания, включително и моята позиция".

"Изиграхме два мача, в които не можахме да доминираме. В резултат на това отпадаме от световното първенство. Нормално, от това ни боли".

"Що се отнася до самия мач, бяхме плахи през първото полувреме. През второто се активизирахме, но не можахме да атакуваме достатъчно. Не достатъчно, за да вкараме".

"Не искам да правя веднага изводи. Имаме нужда от повече време, за да помислим как да реагираме. Бяхме заедно 24 или 25 дни, работихме и се подготвяхме добре. Вярвахме, че сме в подходящо състояние.

"Имаше много проблеми при избора на това кои 11 титуляри да играят. Но реалността се оказа различна. Второто полувреме срещу Холандия и първото срещу Чили бяха трудни за приемане, независимо как гледаш на нещата".

"Вече казах, че има голяма разлика в представянето ни през първото и през второто полувреме. Чили създаваше достатъчно преса, за да направи нещата неудобни за нас. Нямахме много късмет пред гола, но не искаме да търсим извинения. Загубихме, бяхме по-слаби. Сега трябва да гледаме напред и нищо друго".

"Чили бяха верни на това, което се очакваше от тях. Изключително активни физически, смели и решителни. Те вкараха първия гол и това им даде още повече стимул. Те играха агресивно и това ни затрудни. Просто не успяхме да покажем играта си, макар играчите да се бореха до последно".

"Съперниците ни са много добре подреден отбор, който работи здраво и има позитивно отношение. Те ще са сложен съперник за всеки отбор".

Още новини от Мондиал 2014 четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Дел Цицке преди 9 години
Намеквам за завръщане!
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
е, няма психолози. естествено, че им трябваше нов треньор и нови футболисти(хайде не всички). какво очаквате от презадоволени хора.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Я стига сте говорили глупости , в Испанския шампионат , най добрите футболисити не са Испанци , не се бъркайте , нормално е да е така !
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така е като се бройп за световен и европейски шампион, а са те направили такъв съдийте. И в първия мач ги подпряха и им дадоха дуспа измислена, но холандците така ги напънаха, че и съдията неможа повече да им помогне. Хич не съжалявам за тия смешници, неможе да печелиш с 1:0 с подпиране на съдията цяло първенство и после да се биеш в гърдите, че си велик световен шампион - дори не заслужават двете си титли, които спечелиха. Ако ще и 5 милярда да им струва отбора, пак ще падат надутите льольовци
7
1
 
6
 
! Отговори
доброжелател преди 9 години
Дел Боске,*** си,*** си с достойнство,като победител!!Шампионска лига,2 европейски първенства,световна титла-кой може да се похвали с това??вече си влязъл със златни букви в историята,това няма да се забрави!!
6
1
 
1
 
! Отговори
varg преди 9 години
Кои ще го пита.Ще го разкъсат на парчета.
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До бай иванпричината е друга - не са стари те, ами като няма съдийски рамена като на миналото световно и случайни голове, това е реалността!
4
1
 
6
 
! Отговори
ти си за сепуко преди 9 години
До Анонимен 3Човека говори с достойнство.Нормално е да има победени,но е важно как ще приемеш факта.Те ще се справят!
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя какво се прави на Станишев?Не може да настигне Станишев! Никой не може!Загубил ли яко, оставка! Няма какво да се намеква; няма какво да се умува! Е, ако живеехме в Япония, а не в Европа, можеше да се поумува измежду алтернативите "ОСТАВКА" и "СЕПУКО", но все пак, в Европа...Хайде, оставка и толкова!
2
2
 
6
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
грешката на дел Боцке е, че със стари *** нов бардак е тръгнал да прави. да, знам това е златния отбор на Испания, ама леко поодъртели.
1
0
 
10
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Мисля че е време за напускане на Дел Боске на испанския нац отбор .Чили прегази испнците първото полувреме . а второто те сами понамалиха темпа на игра за да могат да доиграят джо края на мача .