Уил Фаръл и Даниел Радклиф ще имат звезди на Алеята на славата

Рапърът Питбул също ще има престижна плочка
20 юни 2014 21:29,
0
Уил Фаръл и Даниел Радклиф ще имат звезди на Алеята на славата
Снимка: Reuters

Холивудската търговска камара оповести имената на знаменитостите, които ще получат звезди на прочутата Алея на славата през 2015 г., предаде Ройтерс.

Сред новите попълнения са комедийните звезди Уил Фаръл, Мелиса Маккарти и Сет Макфарлан. Към тях ще се присъединят режисьорът на "Властелинът на пръстените" и "Хобит" Питър Джаксън (Нова Зеландия), актьорът Даниъл Радклиф, прочул се с ролята на Хари Потър (Великобритания), двукратният носител на "Оскар" Кристоф Валц (Австрия, Германия) и популярният анимационен герой - кучето Снупи.

Звезди на прочутата холивудска Алея на славата ще получат още актьорите Пол Ръд, Дженифър Гарнър, Ейми Полър, звездата на сериала "Теория за Големия взрив" Джим Парсънс, телевизионният кулинар Боби Флей и дългогодишният продуцент на култовата телевизионна анимация "Семейство Симпсън" Джеймс Л. Брукс.

Посмъртно със звезди на Алеята на славата ще бъдат почетени авторът на криминални романи Реймънд Чандлър и Боб Кейн - един от създателите на комиксите за "Батман".

Знаменитостите, които ще получат звезди на Алеята на славата в категориите музика и радио, са ритъм енд блус изпълнителят Фарел Уилямс, рапърът Питбул, денс-фънк групата "Куул енд дъ Генг", музикалният продуцент Доктор Люк и радиоветеранът Лари Елдър.

Влиятелни личности от света на шоубизнеса се удостояват с честта от 1960 г. Досега на булевард "Холивуд" са поставени над 2500 звезди.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари