Турската тв звезда Берен Саат се омъжва в Лос Анджелис

Бракът й с певеца Кенан Догулу ще бъде на 27 юли в тесен кръг
43
Турската тв звезда Берен Саат се омъжва в Лос Анджелис
Берен Саат. Снимка: Facebook

Турската кино и телевизионна звезда Берен Саат и певецът Кенан Догулу ще се оженят на 27 юли в Лос Анджелис, пишат турски сайтове.

Сватбената церемония ще се състои в тесен кръг, в присъствието на близките на младоженците. Официалното подписване вероятно ще се извърши в турското консулство в Лос Анджелис.

За техните близки и приятели, които няма да присъстват на бракосъчетанието, Берен и Кенан ще устроят през август грандиозно сватбено парти на родна земя.

Пак според медиите сватбеното парти на семейната вече двойка ще се състои на остров Бююкада от Принцовите острови в живописния хотелски комплекс Ая Никола /Свети Никола/ на брега на Мраморно море.

Очаква се да присъстват над 500 души.

Кенан Догулу притежава къща в Лос Анджелис. Берен и Кенан прекараха миналото лято в Америка.

Берен Саат е известна у нас с ролите си на Бихтер от сериала "Забраненият плод", на Фатмагюл от "Пепел от рози" и Зилян от "Щастливи заедно".

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
2
 
! Отговори
ПАК ПИТАМ преди 9 години
А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ БЕЛИ ХОРА
32
3
 
3
 
! Отговори
до 38 преди 9 години
Не казах "сравнявай България със сходни държави", ние си знаем, че не можем да се мерим с тях, сравни любимата си Турция, вместо да ме заобикаляш, щото е проява на лош вкус и комплекси да сравняваш възможностите на България и Турция. Знам, че ти е по-лесно да сравняваш по-големия с по-малкия за да изтъкнеш колко е по-голям, ама пробвай да сравниш Турция с някой от нейния калибър и тогава се изказвай.
31
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази прилича на българка сигурно е от потурчил се български род или бяла робиня
30
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На Беренчето с кеф да й го набия, там, отзад, където кадъните най обичат...
29
3
 
3
 
! Отговори
do 33 преди 9 години
Е, прав си. Тогава България трябва да я сравняваме с Австрия, Швейцария, Дания, Холандия, Норвегия, Финландия, Белгия, Португалия. Пропуснах ли някоя държава с размер и население като България. А да Естония, Латвия, Литва. Последните три са с електронни правителства и са на светлинни години от България. Дай по-добре да се сравняваме с турците, че има за какво да се хванем, какво ще кажеш. А са и ни съседи. Съседите има винаги за какво да се чепкат.
28
2
 
2
 
! Отговори
Помак преди 9 години
Да добавя:Свадата струва 7 милиона долара.И тази звездичка ще играе главната роля в новия турски сериял "Кьосем".Отново ще гледаме филм за величието на Османската империя.
27
5
 
3
 
! Отговори
Tina преди 9 години
До Анонимка 28: "По *** от българина несъм срещал абе простаци,хората самостоятелно вижте до къде стигнаха вижтеим икономиката пътиштата,а вие дупедавци със помошта на чуждите пак сте нула:-)"Каза Фаворитката-Хюрем на Великобритания-САЩ...
26
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до феновете на турските сериалиМомчета и момичета, научете се да приемате критика, хората оценяват продукцията по качеството, а не по произхода. Когато някой ви каже, че мнозинството от сериалите по българските телевизии са слаби, ако ще и милиони да са наливани в тях, пак си остават слаби.
25
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колеги неси хабете времето със зависливи дупедаци вчера русия днес нато утре тройка:-)
24
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най са ми смешни туркофилските комплексари, които винаги взимат България за база за сравнение, за да покажат колко е "велика" Турция. Подобна комплексарщина има само в една друга държава САЩ, която се прави на велика само пред по-малки държави от тяхната. Сравнявайте си Турцията с държави с нейния размер и калибър да ви видя.
23
7
 
12
 
! Отговори
do 11 преди 9 години
Защото са ЕВТИНИ и бабите ги гледат в несвяс! Защо БТВ не купи новите серии на Двама мъже и половина или на Breaking Bad или друг хитов сериал на Запад? Защото са мизерници и разчитат на евината стока. Каквато е всяка стока в България. Едно време гледахме южноамерикански сериали с по 3000 серии, сега турските са по-актуални, понеже Турция ни е съседка, а и голяма част от българското население е турско!
22
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не говорете лошо за турските сериали, че изнервяте анадолските поклонници, еничарите и ориенталците, които се пишат българи. Казвайте им, че това са най-невероятните сериали създавани някога, че идеята в тях е уникална, актьорската игра е на космическо ниво, а актьорите- познати в цял свят, титани заслужаващи Оскар, а сюжета- невиждан досега. Те това искат да чуят, а не истината- че са поредните редки бози по телевизията.
21
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По *** от българина несъм срещал абе простаци,хората самостоятелно вижте до къде стигнаха вижтеим икономиката пътиштата,а вие дупедавци със помошта на чуждите пак сте нула:-)
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Mashala mashala mashala.....
19
3
 
13
 
! Отговори
ази преди 9 години
До колко актьорите са звезди, не днам, но за даден филм се съди по доходността им. Доходни за страната и за участниците във филма. За съжаление нашите не се купуват и ценят никъде, така ,че ....правете си извода.
18
0
 
3
 
! Отговори
radostin преди 9 години
До галактикаtova e istinata
17
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Turskite seriali prevzeha bg. tv! I zaradi tova narodat se vliqe i glasuva masovo za BSP i DPS!
16
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Моят телевизор изгоря след като жената включи на някакъв сериал.
15
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
tia serii vyobshte ne gi pokazvat v turzia.
14
2
 
4
 
! Отговори
Емигрант преди 9 години
До TinaЩом не се дава в Сащ значи е зле положението.