Стотици кубици силикон в Слънчев бряг

Шестото издание на "Мис Силикон" ще бъде на 17 юли
Обновена: 8 юли 2014 14:10 | 7 юли 2014 09:50, Александър Попов
27
Стотици кубици силикон в Слънчев бряг
Снимка: Bedroom

Слънчев бряг ще бъде домакин на шестото издание на кокнкурса "Мис Силикон". Кандидатките за слава ще дефилират на 17 юли в клуб Bedroom Beach.

Претендентките, които ще се борят за еротичната титла, са 11, като най-възрастната участничка е на 30 години. Именно тя е с най-много пластични операции, има реконструкция на нос, скули, уста, бюст и дупе. Претендентката пък с най-голям бюст е носителка на 900 кубика силикон във всяка една гърда.

"И тази година журито няма да се спира на това дали определена кандидатка за титлата има най-много пластични интервенции, или пък притежава най-големия бюст. Най-важният критерий, на който трябва да отговаря победителката, е да има хармонично тяло и добре направени естетически корекции", заяви организаторката Мариана Маринова.

В журито ще бъдат досегашните "Мис Силикон" Гергана Райчевска, Йоана Христова, Деси Младенова, а короната ще предаде миналогодишната победителка Джулиана Гани. Сред оценителките ще бъде и танцьорката Биляна Евгениева, която нашумя през последния месец с провалената си сватба с бизнесмена Христо Сираков и авантюрата й с футболиста Благой Георгиев.

Още от 2012 година организаторите решиха конкурсът да налага някаква определена кауза, зад която застават всички момичета.

"Тази година искаме да отговорим на въпроса необходимост или прищявка е пластичната и естетична хирургия. Чрез каузата ни тази година смятам да покажем, че пластичната хирургия е шанс за живот на много млади момичета. В конкурса тази година участва момиче претърпяло преди 4 години много тежка катастрофа, след която е имала белези по цялото си лице и тяло. Благодарение на операциите през всичките тези години сега тя изглежда пак красива и отново може да се усмихва на живота“, каза още Маринова.

Мотото на новата кампания е "Усмихни се на живота", а целта е с помощта на български и чужди специалисти да се даде шанс на всички жени, които имат необходимост от пластики, но не могат да си го позволят. Това са дами, пострадали при катастрофи, които имат изгаряния или родилни белези.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: мис силикон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
97
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да пренаименуват слънчев бряг в силиконов бряг!
1
3
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много изкуствени