Внимавайте къде пресичате!

Изкуство, изобразено върху пешеходни пътеки
7 юли 2014 18:34,
14

Снимка: Aplus

Вече не е нужно да посещавате музеи, за да се насладите на изкуството. Достатъчно е само да пресечете улицата, за да видите красиво изрисувани пешеходни пътеки.

Креативни, цветни и хумористични зебрите из улиците на САЩ, Япония, Канада и Германия внасят добро настроение и превръщат уличните драсканици в истинско произведение на изкуството.

Вижте снимките в галерията подбрани от сайта Aplus.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
1
 
! Отговори
и аз преди 9 години
и аз мисля, че не трябва да се драска по пътната маркировка - това може да доведе до птп , отделно другите предпоставки за птп-та....иначе това с триизмерните пътеки като блокчета и със синьото /като легнал полицай/ е доста добра идея!шофьорът ще трябва да намали за да види дали платното е повдигнато....
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От коментарите личи, че не сте дораснали за изкуство и не търпите по-нестандартни изпълнения.-----------------------------Изкуство, изкуство но а се пробвай да изрисуваш някой пътен знак, щото те е прихванал артистичен напън и да видим какво ще последва. Противно на твоите вярвания, хоризонталната маркировка СЪЩО е пътен знак и като такъв би следвало да си остане в оригинален вид, а не да се превръща в платно на недотам кадърни художници.
9
6
 
7
 
! Отговори
Катя преди 9 години
Аз се занимавам с изкуство, но съм твърдо против рисуването по пешеходните пътеки! По пътя трябва да има ред и дисциплина, омръзна ми всеки ден да чета за катастрофи! Шофирането не е детска игра и избиване на комплекси, вече в почти всяко семейство има смъртни случаи, вследствие от катастрофи. А изкуството е да учи на добро и да прави светът по-красив, тук това е точно обратното. Който не цени животът си и живота на другите, нищо останало няма значение, защото това е в основата на всичко.
8
6
 
8
 
! Отговори
wefw преди 9 години
Пешеходните пътеки са неправилно място за изкуство, с живота майтап не бива. На такива места, които трябва да опазват живот и където, особено в България, много хора са загубили живота си, трябва консервативност, добра видимост и закон.
7
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От коментарите личи, че не сте дораснали за изкуство и не търпите по-нестандартни изпълнения. Никога няма да сте самостоятелни и независими, то тръгва от собствената глава.
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е в нарушение на маркировката на пътя в ЕВРОПА !А в Гана трепят зебри и ги оставят на пътя ...
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Триезмерните много са хубави стоят като бетонови блокове на пътя и трябва да намалишза да видиш по добре това истина ли е или рисунка!Щото ако е истина отиде колата с пътниците...
4
3
 
8
 
! Отговори
7 преди 9 години
Снимка номер 5 - гейпътека
3
9
 
10
 
! Отговори
тцЪ преди 9 години
Идеята на пешаходната пътека е да бъде ясно различима и за шофьори, и за пешаходци. Да се прави "изкуФство" върху тях е все едно да се изрисува маркировката на пътя... Артистичността е хубаво нещо, стига да не пречи и да не нарушава основни правила. Нищо против изрисуването на ел. табла, мърляви стени, ако щеш дори и стари трамваи, но това на снимките може да доведе до доста опасни ситуации.
2
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Простотийки....
1
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наистина внимавайте че българинат не знае каквое пешеходна