Красавици като за Световно: Бразилия - Германия

Ан-Катрин Брьомел или Бруна Маркезини, изберете вие
Обновена: 8 юли 2014 21:40 | 8 юли 2014 16:30, Александър Попов
38

Ан-Катрин Брьомел. Снимка: Instagram/FHM
Бруна Маркезини. Снимка: Instagram

Общо гласували: 959
Ан-Катрин Брьомел
50%
Бруна Маркезини
50%

Тази вечер на Мондиала ще станем свидетели на финал преди финала - Бразилия срещу Германия. Вълнуващият сблъсък е едва втори на световни финали между двата отбора, като те ще излязат един срещу друг 12 години след като двата гола на Роналдо донесоха на Селесао пета титла и попречиха на Бундестима да вдигне купата за четвърти път.

В Бело Оризонте Германия ще гони осмо участие на финал. Бразилия пък до момента има 6 финала, като единственият загубен е този от 1998 г. срещу Франция в Париж.

Ние също ви предлагаме вълнуващ двубой на нежния фронт, за когото букмейкърите биха дали равни коефициенти. Този път изправяме една срещу друга две красавици, които "топлят чаршафите" на звезди от двата отбора. Това са гаджето на контузения Неймар - Бруна Маркезини, и приятелката на Марио Гьотце Ан-Катрин Брьомел.

Гьотце явно е следвал поговорката "Вземи си кака да те отрака", тъй като Ан е три години по-голяма от него. Двамата са заедно от 2012 година. Брьомел често попада в челото на класациите за красота, а за радост на мъжете "гастролира" с предизвикателни сесии в списанията GQ и FHM. Последната не оставя много на въображението.

Срещу нея застава перлата на Неймар - моделката Бруна Маркезини. Именно покрай връзката с футболиста тя катери стълбицата на славата и на модния подиум. Тя получи покана и за Холивуд, след като има опит и като актриса в бразилска сапунка.

Продуцентите в САЩ обаче едва ли са се трогнали от ролята й на някоя доня в местния филм. Когато обаче във визитката ти присъства Неймар, нещата се улесняват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И двете стават за яко ***!
4
2
 
16
 
! Отговори
бнт преди 9 години
Всичко е на лице за мечтаният финал Англия-Мексико
3
1
 
13
 
! Отговори
Ангелов - БНТ преди 9 години
Мексиканката е готина
2
0
 
15
 
! Отговори
tutty frutty преди 9 години
Добре е когато жената е надарена с красота. Природата се е погрижила за някои екземпляри. За избраните.
1
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аман от к*рви