Д-р Хаус изправи на крака публиката на концерта си в НДК

Актьорът-музикант впечатли и с чувството си за хумор
12 юли 2014 11:48, Анисия Иванова
17
Д-р Хаус изправи на крака публиката на концерта си в НДК
Снимка, БТА

Хю Лори изправи на крака публиката по време на концерта си снощи в София. Зала 1 на НДК беше пълна и известният с ролята си на д-р Хаус актьор, който се изявява и като музикант, и като писател, предизвика възторга на почитателите си не само с музикалните си умения, но и с чувството си за хумор.

Публиката реагира с възторг още при появата му на сцената и при поздрава му на чист български : "Добър вечер, София".

"Д-р Хаус" показа, че е научил и други думи на нашия език по-късно, когато на сцената беше донесен поднос с чаши с уиски за него и групата му The Copper Bottom Band. "Наздраве", обърна се Хю Лори към публиката и добави вече на английски "Пия за вас".

Той пя, свири на китара и на пиано, танцува. Аплодисменти предизвика тангото на Хю Лори с едната от вокалистките - Габи Морено, докато двамата изпълняваха песента на Луис Армстронг - Kiss of Firе.

Овациите обра с изпълненията си и соул певицата Джийн Макклейн. В края на концерта хората бяха станали на крака и танцуваха, а бурните им ръкопляскания извикаха музикантите на бис. Звучаха много "стари" песни, които Хю Лори обича и не иска да бъдат забравени. Завеси и нощни лампи създаваха уютна, почти домашна атмосфера на сцената в голямата зала на НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.