Останките на Боинг-777!

Цветя и свещи пред холандското посолство в Киев в памет на загиналите
Обновена: 18 юли 2014 11:55 | 18 юли 2014 10:46,
73

Снимка: Reuters

Пътнически самолет Боинг-777 на малайзийските авиолинии бил свален над Източна Украйна днес, на 60 км от руската граница. Загинали са всички 295 души на борда

Прочети още на: http://www.dnes.bg/world/2014/07/17/malaiziiski-samolet-se-razbi-nad-ukraina-niama-oceleli.232722
 

Пътническият самолет Боинг-777 на малайзийските авиолинии беше свален вчера над Източна Украйна, на 60 км от руската граница. Загинали са всички пътници на борда.

По данни на Ройтерс на борда е имало 283 пътници, от тях 154 са били холандци. Сред жертвите са и 27 австралийци, 38 граждани на Малайзия (включително 15-членният екипаж), 11 индонезийци, както и французи, белгийци, британци, германци, филипинци.

По данни, цитирани от Тhe Independent, сред загиналите са и 23 граждани на САЩ . Сред жертвите има 80 деца, а националността на 47 от загиналите не е потвърдена.

Хиляди хора се стекоха пред Посолството на Холандия в украинската столица Киев, за да поднесат цветя и свещи в памет на жервтвите на разбилия се Боинг.

В Малайзия роднини и приятели на част от пътниците се появиха на международното летище на Куала Лумпур Сепант, за да получат повече информация за близките си. Но към момента данните сочат, че всички пътници на борда са загинали.

Вижте снимки от трагедията в галерията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още по темата: Малайзиясамолет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До куку 66Радиуса на действие на БУК е 50км, а самолета е паднал на 60км навътре в Украйна. Дори и да е збравил, че лети с 890км/ч, и да е паднал като тухла надолу пак не им достигат едни 10км.
40
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До кукуАко се хващаш на такива факти сътворени и съшити с бели конци в някоя американска телевизия, толкова ти е акъла. Такива доказателства са предназначени точно за хора като теб, които не могат да съберат две и две, а те са много по света.
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БКПТогава начело на СССР бе украйнец!
38
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като чета коментарите тук повечето са готови за следователи - всичко знаят как е станало, че чак и конспиративни теории развиват. Същото беше и за атентата на Сарафово. ГоУеми специалисти раждала тази България, чак да не повярваш!
37
0
 
1
 
! Отговори
до rusnakat преди 9 години
Вярно е, аз съм родом от Новград, освен това паметникът е в частен имот, а собственичката го е отдала на цялото село за поддръжка. Навремето всички от селото са събрали пари и паметникът си е тяхна собственост.
36
2
 
9
 
! Отговори
до USA фенчетата преди 9 години
Британски експерт по сигурността посочи, че ако самолетът е бил свален от 10 000 м височина, това трябва да е станало с далекобойни ракети, направлявани от радар. Това не би могло да стане с портативни противовъздушни оръжия. (тоест няма как да са били бунтовниците)Междувременно маршрутът на самолета и мястото на падането му попадат в зоната на поражение на две украински батареи зенитно ракетен комплекс (ЗРК) и руснаците са засекли активност именно на тези батареи в този момент.
35
5
 
4
 
! Отговори
БКП преди 9 години
До Анонимен--48 ;Не забравяй че това не е за първи път на Рашите.В далечния изток събориха 1 ЮжнокорейскиБОИНГ--747.Петдесете год. нашите комунисти събориха ИЗРАЕЛСКИ ПЪТНИЧЕСКИ САМОЛЕТ.Колко време плащахме за тая глупост.Комунистите много се страхуваха да не ги свалят от власт.Те бяха хем прости хем властолюбиви.
34
9
 
8
 
! Отговори
БКП преди 9 години
До ДО 45--47;Империя на злото е Ръсия. Била е и си остава такава. Няма друга държава която е причинила повече злини на човечеството от нея.
33
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tipi4no e kato svaleniya koreyski samolet v SSSR v 80 god na 20 vek
32
5
 
6
 
! Отговори
AZ преди 9 години
ТЪЗ ТЪПАТА НА 12-ТА СНИМКА ЗАКАКВО СА Я КАЧИЛИ , ТРЯБВА ДА ДЪРЖИ ТАБЕЛА "КИЕВСКИ ФАШИСТИ"
31
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Капиталистите сега треперят да не узнае света за поредното чудовищно избиване на невинни!Хора от Украйна казват, че там се води истинска война. Има пълно медийно затъмнение.Медиите съобщават за 2 хиляди убити!Украинци казват, че 2 хиляди убити имало само за първите няколко дни от "антитерористичната операция"
30
1
 
1
 
! Отговори
Кика преди 9 години
WASHINGTON (Reuters) - A day after President Barack Obama slapped sanctions on several Russian arms firms over the Ukraine conflict, a top U.S. general warned that a congressional bid to bar dealings with Moscow's main weapons exporter could be "catastrophic" for U.S. forces.Marine General Joseph Dunford, commander of U.S. forces in Afghanistan, said 88 Russian helicopters the Pentagon is buyin for Afghan security forces were critical for protecting U.S. troops that remain in the country after the end of this year.
29
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Руски ***. Скъпи съотечественици - русофили. Дано ви стигне съдбата на тези 80 деца. Сега да идете на паметника на съветската армия и да се поклоните до зами на тероризма.
28
14
 
12
 
! Отговори
До 48 преди 9 години
И как така видя САЩ да са свалили самолета, че нещо не можем да те разберем, форумецо?Я се обоснови и обясни на аудиторията.Или си от тези, за коиито е важно да се плюе по САЩ и да се възхвалява великия Путин? Ей така. Защото е модерно.
27
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не бе, не е Путин!Наистина! Не е той.
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Британски експерт по сигурността посочи, че ако самолетът е бил свален от 10 000 м височина, това трябва да е станало с далекобойни ракети, направлявани от радар. Това не би могло да стане с портативни противовъздушни оръжия. Вторият вариант е ракетата да е била въздух-въздух, т.е. да е изстреляна от изтребител, който е летял по същото време.
25
17
 
4
 
! Отговори
Коя страна наричат преди 9 години
ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО.Защо от тогава не се е променила?И НИКОГА не ще се промени.От 10 години си имат и Дон Пу.Да си го държат.
24
10
 
7
 
! Отговори
При кои режими преди 9 години
Са избити най-много мирни граждани-при Мао Дзе Дунг и Коба-Джуга-Стал.Та да си дойде на думата.Кой окупира суверенна УКРАЙНА и краде чужда земя?А кой свали самолета?
23
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ракетните обстановки БУК са нова и скъпа технология. И то руска. Украйна НЯМА ПАРИ за такова въоражение. Не мисля, че Русия ще посмее от своята територия да стреля, защото целият свят ще я смачка. Дала е обурудване на дивите псевдосепаратисти и те са стреляли. КГБ-ското джудже е най-добре да бъде разстреляни и дадено на сибирските вълци. Такива личности са позор за човечеството и за всякакъв вид морал.
22
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
shte qde bahura putin i kompaniq