Образът на звездите - само с молив и хартия

Италианец рисува с черен молив портрети на известни хора
23 юли 2014 17:00,
8

Шон Конъри Снимка: deviantart.com

Италиански художник рисува портрети на известни личности с помощта само на черен молив. Той подписва своите творби само с псевдонима hrm-n, без да споменава истинското си име.

Художникът не се вдъхновява само от холивудски звезди - увековечил е и образите на Айнщайн, Силвио Берлускони и Джанлуиджи Буфон.

Вижте повече от работата му тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе цитата за девиантарта нещо не ме кара да се съглася с авторските права над снимките, защото са собственост на авторите които ги качват в тамошните си профили а не на сайта, малко повече четене и няма съдене ;)
4
2
 
1
 
! Отговори
Лена преди 9 години
Истината е някъде по средата. Реализмът е много труден за постигане и заслужава винаги признание, но произведение, в което автора е вложил освен дълбок замисъл и собствен почерк, така че да бъде разпознаваем - това е върха на изкуството. Всякави модерни изгъзици без смисъл не ми допадат. Важното е хората да почитат истинското изкуство, имаме уникални художници, но е жалко че макар и хора с талант могат да останат на улицата. Затова хора ходете на изложби и ценете истинското изкуство!
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само хора, които се занимават с изобразително изкуство знаят колко сложна задача е да пресъздадеш "живота" на хартия в пълния му блясък. В това отношение тези скици имат много по-голяма стойност от една снимка. Снимка всеки може да направи, а такива рисунки само ограничен брой хора.
2
2
 
10
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
Реализма е дял от изобразителното изкуство, целта не е да "копираш фотографията", а да покажеш възможностите на човешката ръка, да изобрази с максимална точност и детайлност това, което вижда. Повечето хора не могат да нарисуват елементарни неща и затова реализмът ги впечатлява със своята детайлност. Освен това благодарение на реализма, днес знаем с точност как изглеждали някои исторически личности, векове преди създаването на фотоапарата, не знам как ти хрумна, че реализма копира фотографията.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами що не вземеш ти да копираш някоя фотография САМО с черен молив...Или друго си е викаш,някоя безсмислена цапаница за която е нужно половин час да ти обясняват какво представлява.

Спонсорирани публикации