85-годишна баба накарала крадци да клякат за наказание

Тя не се уплашила от крадците, а започнала да ги налага с кофа и пръчка
24 юли 2014 20:53,
17
85-годишна баба накарала крадци да клякат за наказание
Снимка: Reuters, архив

85-годишна жена от индийския град Ратлам била нападната в дома си от двама мъже, но не се уплашила, а започнала да ги налага с кофа и пръчка, съобщи Daily Bhaskar.

Тя успяла да ги задържи така до пристигането на полицията. А по време на процедурата по разпознаване в полицейския участък накарала крадците да направят много клякания за наказание.

Бабата е разказала на полицаите, че живее сама. Съпругът й е починал, а четирите й деца работят в Мумбай.

Крадците са събудили жената, когато са се опитали да влязат в дома й. Първо 85-годишната индийка хвърлила по мъжете кофата, а след като единият я хванал за ръката, започнала да ги бие с пръчка. Съседи чули врявата и повикали полиция. За щастие, представителите на правоохранителните органи пристигнали само след няколко минути и арестували крадците.

Като награда, че е помогнала за залавянето на престъпниците, жената е получила 5000 рупии (около 80 долара), пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: кофабабакрадци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
От гей клуба са заети да проверяват зазовете за наличие на водни помпи.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Извинявам се за грешката,не прочетох докрай информацията и я взех за българка.Сори.
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво бабо.Най-после една баба с акъла си.Колйо изгоряха от ало измамници и крадци,ужас.
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
AKO BESHE V BG SHTQH DA KAJA ZARVOR ZA BABATA NO V TOZI SLUCHAI ---BRAVO
8
0
 
30
 
! Отговори
Продължение на 9 преди 9 години
Пропуснах още няколко важни неща:8. Бабата е нанесла някакви телесни повреди хвърляйки кофа по крадците и биейки с пръчка единия от тях!9. Бабата е предизвикала у тях стрес, като ги е задържала до идването на полицията и вследствие на това те са били арестувани.10. Бабата им е нанесла морални поражения, като ги е направила за смях, карайки ги да клякат за наказание.11. Вследствие на всичко това бабата подлежи на ефективно наказание, а също така е длъжна да им плати обезщетение.
7
0
 
31
 
! Отговори
Продължение на 8 преди 9 години
6. Бабата е вдигала врява и съседите са я чули - значи, нарушава спокойствието на съгражданите си.7. В участъка ги е накарала многократно да клякат за наказание - значи е практикувала саморазправа и е иззела функциите на съда!Ако добър адвокат използва всички възможности, които му предоставят нашите закони, ще успее да формулира и други обвинения срещу бабата.Ето, да видите и да се уверите - в Индия не са преживели социализъм и затова няма никаква хуманност спрямо горките престъпници!
6
0
 
36
 
! Отговори
Ако беше станало тук преди 9 години
щяха да търсят отговорност на бабата, за това, че:1. Не ги е призовала учтиво да си отидат.2. Не ги е предупредила, че ако не си тръгнат, ще употреби сила.3. Ще се изяснява дали някой от бандитите е държал кофа и пръчка и дали е атакувал с тях бабата?Ако никой не потвърди това, значи бабата е нарушила закона. При неизбежна самоотбрана тя може да използва само такова оръжие, с каквото я заплашват.4. Принудително ги е задържала до идването на полицията5. Те може да са влезли, за да пият вода.
5
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако това се случи тукаПърво полицаите може и да дойдат на другия ден. Щото трябва срещу обаждането да се направи протокол.Второ ще се чешат по кратуните - тия бандюги кой ги е пратил ... да не се набутаме в някаква каша. Трето - тия бандити от наще ли са или не. Да ги ловим ли или да им искаме процент от откраднатото.Тва е майна.Мила Родино ..... земен рай.
4
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много бойно това бабе бе!
3
0
 
34
 
! Отговори
ъзе преди 9 години
И това го е направила 85 годишна баба (евала за нея, шапка й свалям). А нашите "полицаи" още малко и ще спрат да отговарят на сигнали от страх да не пострадат.
2
1
 
31
 
! Отговори
Х преди 9 години
Тука цацата щеше да и повдигне обвинение за саморазправа.
1
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво, бабе!