Най-скъпите хотелски стаи в света

"Най-евтината" нощувка е 40 хиляди долара
31 юли 2014 11:58,
8
Най-скъпите хотелски стаи в света
Снимка: Bulgaria On Air

Телевизия Bloomberg класира петте най-абсурдно скъпи хотелски стаи.

На пето място е резиденция Хилтоп в курорта Лаукала, Фиджи. Цената за една нощувка сред лукса там е на стойност 40 хиляди долара. Резиденцията е с площ 1200 квадратни метра, разполага с  личен готвач.

Под номер 4 се нарежда президентският апартамент в хотел Кала ди Волпе, Порто Серво, Италия. Една нощувка там ще ви излезе 42 500 долара. Апартаментът има 360-градусова панорама на крайбрежието на Сардиния и лична изба. Площта на стаята е 500 квадратни метра.

Номер 3: Нощувка в хотел „Четири сезона“, Ню Йорк, е на стойност 45 хиляди долара. Апартаментът е 370 квадратни метра, обзаведен с кристални полилеи и мивки от кварц.

Номер 2: Пентхаус апартамент Grand Hyatt в хотел Кан Мартинес, Кан. Площта на апартамента е 929 квадратни метра. Цената за нощувка е 51 185 долара. Апартаментът разполага с оригинални литографии на Пикасо и  2 градини на покрива.

Коя е най-скъпата хотелска стая и кои знаменитости предпочитат да прекарат почивката си там вижте във видеото на Bulgaria On Air:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: апартаментСтаиХОТЕЛ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Геро преди 9 години
Няма лошо, пожелавам на всички един ден да могат да си позволят подобен лукс, па макар и екстравагантен. :)
6
0
 
1
 
! Отговори
а сега де преди 9 години
До do a sega deОх, де да беше така, щях да пиша за лафки, за ктб-та и въобще за всичко. Малко ми е скука и ако искаш може да си полафим.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нашите червени *** най-вероятно са редовни клиенти.
4
0
 
1
 
! Отговори
do a sega de преди 9 години
Еее разбрахме, че работиш за БГ он еър. Сега остава да си напишеш името та да получиш премия за защита на медията си от шефа. Само да се не окаже, че е оня с лафките. Клоун :)))
3
0
 
4
 
! Отговори
Янислава преди 9 години
За какви абсурдни цени говорим. Дори и да имах в пъти повече пари, пак нямаше да дам толкова за една нощувка.
2
1
 
3
 
! Отговори
а сега де преди 9 години
До bgПовръщало ти се значи. Само несъществуващи групировки те интересуват явно. А ония с лафките? Ония дето си е пуснал пипалата в парламента, по улиците и на където се обърнеш?! За него какво? Гледай неговите телевизии, купувай от неговите магазини, спазвай неговите закони!
1
5
 
12
 
! Отговори
bg преди 9 години
Само, като прочетох Bulgaria On Air и ми се повдигна. Много ми е чудно, как се водиха хиляди дела срещу сикаджии, висаджии, ромаджии и какви ли не още джии а срещу *** - НИХТ! Баси праведниците са тия и сметайте колко правителства се смениха и никой ги не бръсне за нищо. Б.х и държавата е..х!