Какво може да се обърка, докато гледаш детето на приятел

Млада двойка изготви весели снимки по време на нелеката задача
Обновена: 11 авг 2014 21:45 | 11 авг 2014 20:32, Красимир Ангелов
17

Снимка: Imgur

Да гледаш бебето на свой приятел или приятелка, никак не е лесна задача, но понякога може да се окаже доста интересна.

Чувствайки се нервни от факта, че трябва да гледат 6-месечното бебе на свои приятели, докато те са на сватба, живеещите в Цюрих Ерика и Ханс изготвиха весели снимки, на които си представят какво може да се обърка в поставената им задача.

Ерика и Ханс, които са сгодени, са дизайнери и затова вероятно никак не им е било трудно да създадат някои щури кадри, показващи какво би могло да се случи, докато тяхното внимание е насочено единствено към бебето Алекс.

А опасностите са малко странни – нападение от Тиранозавър рекс или акула, както и нападение от извънземни. Изготвяйки веселите кадри, докато гледат малкия Алекс, Ерика и Ханс ги изпращали на неговите родители, които по това време били на сватба.

Вижте веселите кадри в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: бебедетегледачка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Lina преди 9 години
Големи *** са коментирали тук.Хората са го направили за майтапа вие сте тръгнали качеството на фотошопа да обсъждате.Много сте зле,че и 1 дори коментирал,че нямало извънземни и кобри в Германия.Господи слез и си прибери вересиите.
13
0
 
4
 
! Отговори
Stam преди 9 години
Мноого лош Фотошоп
12
0
 
1
 
! Отговори
т6 преди 9 години
До СандоКаква работа ?
11
0
 
2
 
! Отговори
Димитър преди 9 години
Страшна новина. Всеки човек със смартфон може да си направи десетки такива снимки за минути и то с най различни сюжети.
10
0
 
3
 
! Отговори
Катя преди 9 години
Изпълнението не не блестящо, но идеята е забавна, а и посланието е според мен, че хората просто понякога наистина прекаляват в страха си на "детето да не му се случи нещо"....
9
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, честно с тези коментари се надскочихте днес. То не бяха забележки за качеството, то не бяха забележки за локацията... Абе ***, не виждате ли какво ви липсва на вас, не на тях?! Всичко могат да направят хората и много качествено, но това не е целта. Никой не се кани да ви "изпързаля". Това е просто майтап, разтушка, закачка и ако има нещо сериозно, е си е притеснение да гледаш чуждо бебе.Страшно деградирала пасмина коментира
8
7
 
7
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
малумна работа, хората им оставили бебе да гледат, те седят и цъкат фотошоп. Пак хубаво че не са докарали детет като ам гъл
7
3
 
7
 
! Отговори
ant преди 9 години
Абсолютно психясване !!!
6
9
 
1
 
! Отговори
radelin преди 9 години
Егати фотошопа честно...И ще ни баламосвате. Верно смешно, ама...
5
2
 
25
 
! Отговори
kkk преди 9 години
на всеки ъгъл специалист в тая държава - по всичко сте компетентни; хората са го направили за кеф, да шашкат родителите на детето - и не се безпокойте - с цялата си аматьорщина живеят 3000000000 пъти по-добре от вас, инженери, архитекти, лекари и всичколози... евалата, големи сте! особено графичния дизайнер -- и къде си графичен дизайнер, или си от онея фрилансърите, фриволните ... смешковци
4
6
 
12
 
! Отговори
Nexeus преди 9 години
Обектите са доста зле "орязани", и няма никакъв бленд с другата снимка. Наистина тези колажи са от ниво аматьор, но пък евала за труда.
3
5
 
7
 
! Отговори
assfafa преди 9 години
GAKE AND FAY!
2
13
 
8
 
! Отговори
Елекротехник преди 9 години
Кардинално сте дали на КЪСО!!! Тва в Германия- динозаври, акули, летящи чинии, змии, мечки!!! Мани-бегай!!! И авторите и списовачите... Вие ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ имате ли???????????????
1
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тотално изпращяхте !