Малкият принц от боб и Рапунцел от спагети!

Майка прави храната да изглежда като приказка
12 авг 2014 18:36,
9

Червената шапчица. Снимка: Instagram

Нивеа Салгадо е завършила стоматология и има докторска степен, но е оставила академичната си кариера на заден план, за да се грижи за малката си дъщеря. След много безсънни нощи, свързани с отглеждането на детето, тя е започнала да пише блог, в който дава съвети за майчинството.

Нивеа разказва, че когато дъщеря ѝ е започнала да спи по-добре през нощта, станала по-капризна към храната. Тя приемала да яде само ябълки, въпреки че Нивеа ѝ предлагала най-разнообразни плодове.

Тогава майката решила да приложи сръчността си на зъболекар и да започне да приготвя порциите на детето си с въображение. Без да е ходила на готварски курсове, тя започнала да приготвя забавни и красиви ястия, на които дъщеря ѝ не можела да устои. Двете сега заедно измислят рисунките на любимите анимационни герои и животни, които изобразяват с храна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
21
 
! Отговори
Макс преди 9 години
Как един човек не се зарадва и не каза нещо от рода на ; колко красиво е направено, каква страхотна идея, харесва ми , това е изкуство и т.н. Хора защо все негативното търсите, малко се порадвайте на хубавото ! Дали омразата и / или черногледството е любимото ви занимание ?
7
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
следе постната пица идва това , още постно .ще се храним духовно
6
12
 
0
 
! Отговори
изМамница преди 9 години
Браво, мамче! Да не може да устои, нали хитрушо?! Ами килограмите бре мамче, ами любовта, здравето, имунната system? Или това е неизвестен за нас проблем за плещите на поколенията?
5
0
 
19
 
! Отговори
:)) преди 9 години
Леля ми беше младо, неомъжено момиче, когато аз бях в предучилищна възраст. Често й възлагаха да ме нахрани, защото това отнемаше много време- бях злоядо дете. Не успяваше да ме увещае да си изям закуската и накрая измисли нещо - накъсваше филийката хляб или парчето кекс на залчета, подреждаше ги в редички "като войници" и запяваше "Тих бял Дунав се вълнува, весело шуми. Бум!" или някоя друга бойка, патриотична песен (не знам защо избираше само такива песни) и все пак успяваше да ме накара да ям
4
4
 
21
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
"Човек с много свободно време за губене."Човека - въпросната жена е дала това свободно време, за да научи дъщеря си как да се храни. Така че не виждам нищо лошо в това. Дали е имала прекалено много свободно време или просто е искала да научи детето си да яде редовно - това ти не можеш да решиш. Не ги познаваш, че да ги критикуваш или съдиш. И в крайна сметка на теб никой не ти е виновен, ако нямаш свободно време. Защо не коментираш депутатите и как оползотворяват свободното си време да крадът.
3
2
 
16
 
! Отговори
1 преди 9 години
Толкова малко храна и толкова много търпение...
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На мама ритмичната!
1
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Човек с много свободно време за губене.