Калъфи за смартфон висша мода

Аксесоарите в последните колекции на модните къщи
24 авг 2014 09:11, Теодора Драгоева
0
Калъфи за смартфон висша мода
Снимка: Moschino

На бързото темпо, с което навлиза технологията в ежедневието ни, модната индустрия отговаря с това, с което може най-добре. Гъвкавостта на тенденциите прехвърля фокуса от силуетите върху новите иновации при смартфоните и им добавят силен привкус на майсторска изработка и дизайн. Калъфите на всяка марка носят иконичния дух и традиции по един съвсем нов и различен начин, отговарящ на бързоразвиващото ни се общество.

Модерните инкрустации, принтове и цветни палитри преобразяват умните ни телефони и ги превръщат освен в незаменим помощник, и в перфектен аксесоар, който да завърши цялостната ни визия.

Закачливият стил на Moschino, който търпи бурно развитие с всеки сезон, не подминава и технологичните им аксесоари. При калъфите за смартфон наблюдаваме концепция за навлизане на мечета, патета и всякакъв тип сладки животни в дръзки и ярки цветове. Силиконовата част е изработена така, че плътно прилепва към телефона, което го предпазва от мръсотия и надраскване, а веселият герой на Moschino буквално „наднича“ над екрана.

Последното допълнение към технологичните аксесоари на модната къща е предизвикалият фурор калъф във формата на пържени картофки, който е интерпретиран и в последната колекция аксесоари и на Bershka.

Пълната селекция кейсове можете да видите в галерията на Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Moschinoаксесоарисмартфон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари